De introductie van de Stiltz huislift

Mobilae Stiltz Huislift Introductie

Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij de Stiltz huislift mogen introduceren. Mobilae is de enige leverancier, fabrikant en installateur van de Stiltz huislift - de meest innovatieve, unieke en nuttige huislift op de markt.

Wat is een Stiltz huislift?
De Stiltz huisliften zijn innovatieve, unieke en zeer compacte huisliften die eenvoudig in ieder huis passen. Ze zijn ontworpen om het leven comfortabeler te maken. Wij willen dat mensen langer in het huis kunnen blijven wonen waar ze van houden, ook wanneer het traplopen minder gemakkelijk gaat.

De Stiltz huislift: anders dan andere huisliften
De Stiltz huisliften zijn anders dan de huisliften die u kent. Onze huisliften kunnen praktisch overal in huis geplaatst worden. Dit dankzij de compacte afmetingen, het aandrijfmechanisme en het Bi-rail® systeem. Dit betekent dat er bijna geen bouwwerkzaamheden nodig zijn op een gat na in uw plafond/vloer. Daarnaast is het mogelijk om van beide kanten de lift te betreden en te verlaten. Ook kunt u de Stiltz huisliften aanpassen naar uw wensen. Er zijn veel opties qua kleur, maar ook veel opties qua modellen waar u uit kunt kiezen.

Nieuwe website voor de Stiltz huislift
Speciaal voor onze nieuwe huislift is er een nieuwe website gemaakt. Hier kunt u alles vinden over de Stiltz huislift. Van foto’s en filmpjes naar algemene informatie en gedetailleerde informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe huislift? Neem dan gerust een kijkje op www.smarthuislift.nl