Op pad met de scootmobiel club

Het is weer bijna oud en nieuw! Misschien heeft u een aantal goede voornemens gemaakt om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Is één van uw voornemens om er meer op uit te gaan met uw scootmobiel? Of om meer nieuwe mensen te leren kennen? Dan hebben wij de gouden tip voor u!

Maak kennis met de scootmobiel club!

Wist u dat er een hoop scootmobiel clubs in Nederland te vinden zijn? Door heel Nederland zijn er ongeveer twintig te vinden. Deze clubs richten zich vooral op het organiseren van tochten en leuke uitjes. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rijtje.

OSC de Roadrunners

Scootmobiel club OSC de Roadrunners bevindt zich in Oldenzaal. Deze club richt zich op het organiseren van tochten en noemt zichzelf ook een ontspanningsclub. De Roadrunners duiken bij goed weer op de tweede vrijdag van de maand de natuur in voor een tocht van ca 20 - 24 km. De tochten worden onder deskundige begeleiding gereden en altijd vooraf uitgezet. Heeft u interesse? Neem dan even een kijkje op de site!  

Scootmobiel club Valkenswaard

Deze scootmobiel club bevindt zich in Valkenswaard. Deze scootmobiel club regelt activiteiten voor scootmobiel gebruikers om ze meer veiligheid en plezier aan te bieden. Per maand worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals de routedagen. Lijkt het u leuk om een keertje mee te rijden? Bekijk dan de site!

Best on Wheels

Best on Wheels is een scootmobiel club voor de inwoners van Best en omgeving met een scootmobiel. Zij hebben als doel om het gebruik van de scootmobiel te stimuleren, de gebruikers te laten genieten van de mooie omgeving van Best en de gebruikers de gelegenheid te geven om contacten te leggen met andere mensen. De vereniging organiseert van april t/m oktober elke eerste dinsdag van de maand een scootmobieltocht in de omgeving van Best. In augustus een extra tocht in een andere omgeving en in januari een gezellige contactmiddag. Lijkt het u leuk om u bij deze vereniging aan te sluiten? U kunt een kijkje nemen op de site van Best on Wheels!

Staat er geen scootmobiel club op bij u in de buurt?
Geen zorgen! Er zijn er nog een hoop te vinden door heel Nederland. U kunt een kijkje nemen op deze site. Hier vindt u een overzicht van de verschillende scootmobiel clubs door heel Nederland!