Uw gezondheid en uw mobiliteit; Onze prioriteit!

Video Advies

Meer dan ooit is een veilige omgeving belangrijk. Bij Mobilae hebben wij ons ten doel gesteld er voor te zorgen dat senioren zo lang mogelijk onafhankelijk kunnen leven. Juist gedurende deze moeilijke periode. Onze mobiliteitsproducten en -diensten zijn juist nu essentieel. Daarom doen wij er alles aan dat goede mobiliteitszorg voor iedereen beschikbaar blijft.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus scherp in de gaten en treffen de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen, dit zowel naar overheids- als bedrijfsprotocol. Verderop leggen wij in detail uit wat dit precies inhoudt. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, partners en medewerkers staat voorop. We informeren u daarom over de ontwikkelingen en de maatregelen die wij hiervoor getroffen hebben.

Wij zijn voor u bereikbaar

Al onze afdelingen zijn bereikbaar en beantwoorden al uw vragen over producten, diensten en (service)afspraken. We helpen iedereen zo goed en zo snel mogelijk. We vragen u om uw begrip mochten zaken wat meer tijd vergen.

Zo kan het in de uitvoering van bijvoorbeeld onderhoud, installatie en spoedreparaties iets langer duren voordat u geholpen wordt. Echter wij helpen u altijd, omdat wij als geen ander begrijpen dat onze producten en diensten voor u van essentieel belang zijn.

Ik wil een afspraak plannen of heb een afspraak gepland, wat nu?

De afspraken met onze adviseurs, installateurs en servicemonteurs gaan zoveel mogelijk door. De door ons genomen voorzorgsmaatregelen bij onze monteurs en installateurs kunnen van invloed zijn op geplande of te plannen afspraken. Indien dit invloed heeft op u dan communiceren wij dit helder en tijdig.

We handhaven en volgen strikt de voorschriften van de overheid en lokale gezondheidsinstanties:

  • Geen handen schudden of direct contact met onze klanten.
  • Minimaal anderhalve meter afstand houden.
  • Desinfecteren van handen en gereedschap voor elke afspraak.
  • Alleen de gedeelten van het huis betreden die noodzakelijk zijn voor de service.

Door de steeds veranderende omstandigheden kan het voorkomen dat wij de gemaakte afspraak toch moeten verzetten. We nemen in dat geval tijdig contact met u op. Wij zullen dan ook zeker geen bezoek afleggen indien dit niet is afgestemd met u.

Indien u zelf ziek, verkouden of thuis in quarantaine bent, vragen we u om direct contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen in dat geval de afspraak verzetten naar een meer geschikte datum.

Bovenstaande berichtgeving geldt voor alle consumenten. Bestaande klanten die al van onze dienstverlening gebruik maken of nieuwe klanten waar onderhanden zijnde werkzaamheden gepland zijn, ontvangen indien nodig nader bericht.

Met vriendelijke groet, 
Mobilae