Update Covid-19 - Mededeling van het Bestuur

Covid 19 Update

Trots op onze medewerkers,

Onze dienstverlening gaat gedurende deze zware periode in onze samenleving, vanwege de gevolgen van het Covid-19 virus door. Hierdoor blijft het mogelijk dat door onze mobiliteitszorg vele duizenden ouderen en kwetsbaren veilig en onafhankelijk thuis kunnen blijven wonen.

Dat vraagt enorm veel zorg van onze medewerkers, op kantoor maar zeker ook van hen die buiten de klus klaren. Deze mobiliteitszorgadviseurs, servicemonteurs en installateurs die de ouderen, nu het meer dan ooit essentieel is om thuis te kunnen blijven, helpen die zelfstandigheid te realiseren. Van trapliften op maat, ingepaste huisliften en veilige inloopdouches tot bad aanpassingen. Zo wordt voorkomen dat deze groep kwetsbaren er een tweede probleem bij krijgen.

Deze medewerkers staan voor ons en voor u klaar. Daarvoor willen wij hen een dikke pluim geven.

Aangezien wij binnen alle richtlijnen werken en daarbij alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen, werken deze medewerkers deze dagen onder zware omstandigheden. Zo verrichten zij vaak zwaar fysiek werk terwijl ze volledig ingepakt zijn in beschermende kleding.

Wij willen onze waardering uitspreken voor deze en alle overige medewerkers die elke dag doorzetten om dit mogelijk te maken. Afgelopen tijd hebben zij geweldige prestaties geleverd en zijn met hun doorzettingsvermogen vrijwel alle afspraken nagekomen.

Dank jullie wel!  Een dikke pluim namens de board en alle directies in Europa.