Stoelen prijzen

 1. Compleet aanbod
 2. Unieke garanties
 3. Snelle levertijd
Relax Stoel Prijzen

De prijzen van een relaxfauteuil of sta-op-stoel

Mobilae helpt u graag om de juiste stoel voor ú te vinden. We hebben relax en sta-op stoelen in alle maten, uitvoeringen en modellen en zetten objectief de voor- en nadelen voor u op een rij. Met de prijzen erbij. Wij leveren in meerdere landen waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden. Al duizenden klanten genieten van een stoel van Mobilae.

Relaxfauteuil of sta-op stoel kopen

Het is belangrijk dat u een stoel koopt die past bij uw wensen, uw zithouding en uw interieur. Mobilae is de zitspecialist sinds 1992. Uw comfort, gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop.

Sta-op stoel huren

Een sta-op stoel huren is soms voordeliger. De mogelijkheden om te huren zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer).

Advies

Proefzitten in uw eigen woonkomer

De beste prijsopgave krijgt u bij een thuisadvies. De adviseur neemt verschillende stoelen mee zodat u ze kunt uitproberen. Ook ziet u exact of de stoel in uw interieur past. Het advies is kosteloos en verplicht u nergens toe. Het advies wordt gepland op een moment dat het ú uitkomt. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk.

Sta Op Stoel Prijzen

Liever zelf relax en sta-op stoel prijzen vergelijken?

Op onze website kunt u de diverse soorten stoelen bekijken en relaxfauteuil en sta-op stoel prijzen vergelijken. Heeft u nog aanvullende gegevens nodig over bijvoorbeeld de levertijden of relaxfauteuil of sta-op stoel prijzen? Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer).

Grote keuze in elke prijsklasse

Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij geven u een onafhankelijk advies en we zetten ook prijzen naast elkaar. Met onze 25 jaar ervaring bent u ervan verzekerd dat het een deskundig advies is. Mobilae biedt ook diverse financieringsmogelijkheden. Wij hebben een grote keuze in elke prijsklasse.

Gaat u zelf relaxfauteuil of sta-op stoel prijzen vergelijken? Dan kunt u deze voordelen van Mobilae in uw vergelijk meenemen:

 • Voorlichting door onze gecertificeerde adviseurs.
 • Onafhankelijk advies.
 • Ruim aanbod.
 • Wel 30 verschillende modellen! 
 • Altijd een stoel op maat. Met of zonder sta-op hulp.
 • Uitstekende service en garantie.
 • Demonstratie is altijd mogelijk.
 • Grote keuze in elke prijsklasse.

Bent u op zoek naar de kosten, een scherpe actie prijs of naar relaxfauteuil of sta-op stoel prijzen? Vind eerst de juiste stoel. Zo kunnen wij eenvoudig een prijsopgave maken voor u.

Stoelen Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie over ons stoelen aanbod? We e-mailen u graag onze stoelen brochure.