Stoelen service

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Stoelen Service

Uitstekende stoelen service en garanties

Koop zonder zorgen met onze garanties en service op basis van 27 jaar ervaring.

  • Met 2 jaar standaard garantie
  • Verlengen mogelijk tot wel 5 jaar
  • 30 dagen omruilgarantie op standaard fauteuils
  • Persoonlijk advies bij u thuis
  • Ambachtelijke topkwaliteit
  • Levering en instructie door eigen medewerkers

Standaard 2 jaar garantie

De garantie op stoelen is minimaal 2 jaar. Er worden geen kosten in rekening gebracht zoals voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. 

Naar keuze 2 of 5 jaar garantie

Op al onze stoelen heeft u 5 jaar garantie op stof en leder. Ook kunt u ervoor kiezen om de garantie op bepaalde onderdelen van de stoel uit te breiden naar 5 jaar. Dan weet u waar u aan toe bent: zorgeloos gebruik zonder onverwachte kosten of problemen. Vraag de adviseur naar de mogelijkheden.

30 dagen omruilgarantie

Mobilae levert kwaliteitsstoelen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw stoel. U heeft het recht om 30 dagen na aankoop uw stoel om te ruilen voor een ander model van gelijke waarde. De omruilgarantie is alleen van toepassing op de standaard fauteuils. U kunt aan onze adviseurs vragen om welke stoelen dit gaat.

Levering en instructie door eigen medewerkers

Mobilae heeft een eigen professionele servicedienst met goed opgeleide technische medewerkers. Zij verzorgen de levering en de garantie van uw stoel. Zo zorgen we ervoor dat u één aanspreekpunt heeft. We verwijzen niet naar fabrieksgarantie maar lossen eventuele problemen zelf voor u op. U kunt zorgeloos genieten van uw sta-op stoel of relaxfauteuil.
 
Heeft u nog vragen over stoelen garantie en service?
Met meer dan 25 jaar ervaring geven wij graag antwoord op al uw vragen! Bel 071 - 409 71 71 of vul ons contactformulier in.

Stoelen Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie over ons stoelen aanbod? We e-mailen u graag onze stoelen brochure.