Stoelen Showroom

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Showroom Koffie

Persoonlijk advies in onze stoelen showroom

Wilt u meerdere relaxfauteuils of sta-op stoelen bekijken? Of stoelen uitproberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Katwijk. U kunt langskomen wanneer u dat wilt. We adviseren u om een afspraak te maken. Dan staat onze adviseur gegarandeerd voor u klaar.

  • u alle stoelen laten zien;
  • u onafhankelijk advies geven over welke relaxstoel of sta-op stoel het beste aansluit bij uw wensen;
  • u informeren over prijzen, levertijden, garantie en service.

Alle fauteuils op een rij

Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Tijdens het advies zult u merken hoeveel vakkennis en ervaring we hebben. En ook dat oprechte aandacht en rustig de tijd voor u nemen voor ons heel gewoon is. We zijn pas tevreden als u dat bent!

Proefzitten op een relaxfauteuil of sta-op stoel

Mobilae heeft een grote showroom, zodat u op één locatie grote stoelenmerken kunt zien en vergelijken. U ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn. En u kunt de stoelen uitproberen.  Onze showroom is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Mobilae Showroom

Onze showroom is momenteel gesloten

Vanwege onze recente verhuizing wordt onze showroom momenteel verbouwd. Wij zijn druk bezig onze nieuwe showroom zo in te richten dat u het assortiment met gemak kunt bekijken en ervaren. In de tussentijd geven wij u graag een persoonlijk advies bij u thuis of via beeldbellen.

Routebeschrijving