Aanvraag Traplift Video Advies

Kosteloos en vrijblijvend video-advies

Naast advies op locatie bieden wij nu ook video-advies aan. Zo kunt u veilig vanuit uw eigen huis persoonlijk advies ontvangen over trapliften. Heeft u een rechte traplift nodig? Dan kunnen wij u ook direct van een online offerte voorzien.

Ja, ik wil een afspraak maken voor een video-advies

Wat onze klanten zeggen

Huislift en traplift voor een senior proof huis. Recent hebben wij een traplift laten plaatsen van de 1e verdieping naar de zolder en vorige week onze huislift. De wijze waarop de producten werden geplaatst zijn uitermate vakkundig en ook heel menselijk, vriendelijk gedaan. De scan door een bouwkundige of onze woning geschikt is was ook heel duidelijk. Alles wordt ook zeer schoon opgeleverd. BRAVO voor Mobilae, echt een hele goede partij om een huis of traplift te realiseren.
Hans Fitz Verploegh Trustpilot
Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift . Ik wil u daarvoor hartelijk bedanken.Zowel de monteurs als allen die ik per telefoon mocht ontvangennetjes en duidelijke uitleg .Netjes met het instaleren dus grote wardering voor u en alle medewerkers . Een dankbare klant .
N. van den Berg-Molenaar Trustpilot
De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. En starten met hun werk in alle rust wat prima liep. Toen alles gereed was en schoon gemaakt was was er niets te zien dat zij hier ooit aan het werk waren geweest. Wij waren blij met onze traplift.
R. Vet Trustpilot