Onze traplift garanties

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Garantie Levenslang Mobilae

Geniet zonder zorgen van uw traplift met onze unieke garanties

Al onze trapliften hebben standaard 2 jaar garantie. In combinatie met onze jaarlijkse onderhoudsservice kunt u ervoor kiezen de garantie op uw traplift levenslang te verlengen. Zo kunt u uw traplift gebruiken zonder zorgen of onverwachte kosten. Ook jaren later.

Onderdelen 10 jaar leverbaar

Wij garanderen dat wij reserveonderdelen voor uw traplift minimaal 10 jaar op voorraad hebben. Als u een reserveonderdeel nodig heeft, leveren we dat niet alleen, maar komen we het ook voor u installeren als u dat wenst.

Terugkoopgarantie op trapliften met bocht: uniek in Nederland

Met onze premium abonnement voor levenslange garantie, garanderen wij uw traplift met bocht terug te kopen. Naast het financiële voordeel draagt u door de terugkoop ook bij aan een beter milieu, omdat wij alle onderdelen reviseren en indien mogelijk recyclen. Meer informatie en voorwaarden vindt u op uw certificaat.

30 dagen omruilgarantie op rechte trapliften

Mocht u niet tevreden zijn met uw rechte traplift, dan heeft u tot 30 dagen na aankoop het recht om deze om te ruilen voor een ander model van gelijke waarde. Dit geldt alleen voor standaardproducten. Vraag naar de voorwaarden.

Mobilae Service Garanties

Eigen gecertificeerde monteurs

Met ruim 25 jaar ervaring hebben we een ervaren en betrouwbare klantenservice opgebouwd. Onze gecertificeerde technici zijn verspreid over heel Nederland. Zij verzorgen de plaatsing, het onderhoud en de service van uw traplift.

We verwijzen niet naar fabrieksgarantie maar lossen eventuele problemen op. U kunt uw traplift zorgeloos gebruiken. Bel onze klantenservice. Als we u niet telefonisch kunnen helpen, sturen we zo snel mogelijk een van onze technici naar u toe.

Jaarlijkse traplift onderhoudsbeurt

Om uw levenslange garantie te behouden, moet uw traplift één keer per jaar worden onderhouden. Hiervoor kunt u zelf één keer per jaar het onderhoud bij ons regelen of een onderhoudsabonnement afsluiten. Dit zorgt ervoor dat uw traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig is.

Wilt u geen garantieverlenging maar wel een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw traplift? Ook dat is natuurlijk mogelijk. 

Bekijk de onderhoudsabonnementen
Garantie Levenslang Mobilae

Levenslange garantie* Premium (abonnement)

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Gratis reparaties, geen voorrijkosten, geen arbeidsloon
  • Gratis vervanging van alle onderdelen (inclusief verslijtbare onderdelen en accu’s), indien nodig
  • Snellere responsetijd
  • Terugkoopgarantie (modellen met bocht)
  • Mogelijkheid tot maandelijkse betaling

Heeft u vragen over traplift garantie, of over service of onderhoud van uw traplift?

Heeft u een vraag voor onze service die niet wordt beantwoord in onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag per e-mail, telefoon of chat.

Neem contact met ons op
Traplift Brochure Aanvraag

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

Wij sturen u graag kosteloos onze traplift brochure toe waarin u meer informatie kunt vinden over ons assortiment.