Badkamer Advies Aanvragen

Persoonlijk advies bij u thuis, met maattekening

Elke badkamer is anders. En ieders wensen zijn anders. Daarom geven wij u graag een gratis persoonlijk advies bij u thuis met maattekening. Onze adviseur bespreekt uw wensen en zet de mogelijkheden op een rij. Dit persoonlijke advies is vrijblijvend, objectief, deskundig en 100% afgestemd op uw wensen en uw badkamer. Daarnaast hebben wij een grote keuze instapbaden in elke prijsklasse en is financiering ook mogelijk.

Gratis en vrijblijvend

Ja, ik wil een instapbad advies

Wat onze klanten zeggen

Onlangs een nieuwe badkamer laten installeren... Onlangs een nieuwe badkamer laten installeren door mobilae. Behoorlijk spannend wanneer je 82 lentes jong bent, maar de dames van de klantenservice hebben ons voortreffelijk geholpen. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.
B. Lins Trustpilot
Zeer tevreden over het totale proces... Zeer tevreden over het totale proces van offerte fase tot en met de inspectie na plaatsing. Mobilae doet wat men beloofd. Een aanrader!
O. van der Plaat Trustpilot
Prima geregeld alles op de afgesproken tijd... Prima geregeld alles op de afgesproken tijd ook de aflevering. Keurig afgehandeld ben er echt blij mee. Vriendelijk personeel. Nogmaals bedankt.
Dick Schmidt Trustpilot