Trapliften

Blijf langer zelfstandig thuis wonen met een traplift

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Uw Cadeau Ipad

Speciale actie voor trapliften

Bij de aanschaf van een traplift krijgt u nu een Apple iPad! Wilt u gebruik maken van deze actie of meer informatie verkrijgen over de verschillende mogelijkheden? Bel naar 0800 565 0800 (gratis nummer) om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

*Geldig t/m 30 juni 2023 en niet in combinatie met andere acties of kortingen. Zie hier de actievoorwaarden.

Trapliften

Blijf genieten van uw eigen huis

Volgens onderzoek van het CBS (2015) is voor drie op de tien 75-plussers traplopen te inspannend, pijnlijk of onveilig. Zelfs 10% van de 65-plussers heeft moeite met traplopen. Steeds meer mensen kiezen voor een traplift. En steeds jonger. Als u een goede dag heeft, kunt u gewoon de trap nemen.

Met een traplift kunt u blijven genieten van uw eigen huis. Zowel beneden als boven. Uw probleem met de trap is snel opgelost, zonder stress van een verbouwing of een dure verhuizing. En u hoeft geen afscheid te nemen van uw eigen buurt, favoriete winkels, hobbyclub of vrijwilligerswerk.

Veilig Op Trap Met Traplift

Ontdek uw ideale traplift

Bespaar uzelf de tijd, stress en onnodige kosten met Mobilae. Hoe? Mobilae heeft voor u een selectie gemaakt van de beste trapliften en platformliften van alle bekende leveranciers, in elke prijsklasse. Binnen slechts enkele dagen kunnen wij u merkonafhankelijk advies geven. Zo weet u op korte termijn welke traplift het beste bij uw woning, wensen en budget past. Handig toch?

Neem een kijkje in onze gratis trapliften brochure en ontdek de mogelijkheden! Klik op de knop hieronder.

Vind in 5 stappen uw traplift met de keuzehulp

Waar komt de traplift?

Welke trap heeft u?

Hoeveel bochten heeft uw trap?

Hoeveel verdiepingen wilt u bereiken met de traplift?

Hoe snel heeft u de traplift nodig?

Er zijn meerdere trapliften die passen bij uw situatie. Wat zou u willen ontvangen?

Welke soorten trapliften zijn er?

Bekijk zelf de verschillen tussen de trapliften in onze selectie.

Rechte Traplift Icoon

Rechte trap

Vind uw rechte traplift! Keuze uit trapliften van verschillende fabrikanten. Ook veel opties en kleuren mogelijk.

Traplift Met Bocht Icoon

Trap met bocht

We hebben trapliften met bochten van verschillende fabrikanten voor u op een rij gezet. En de keuzes in kleuren en opties.

Platformlift Icoon

Platformliften

Bekijk hier onze platformliften waar u met een rolstoel op kunt.

Traplift Offerte Op Maat

Hoe wordt een traplift geïnstalleerd?

Onze experts maken voor u een meting hoe het beste de traplift geplaatst kan worden, binnen of buiten uw woning. Dat kan aan de binnenzijde óf buitenzijde van uw trap. Daarnaast zijn er trapliften met een enkele rail of dubbele rail. Vrijwel alle trapliften in huis worden op de traptreden geïnstalleerd. Wij hebben ervaring met installaties op diverse materiaalsoorten.

De traplift wordt volgens de gestelde veiligheidsnormen geïnstalleerd op uw trap. Uw trap blijft veilig bruikbaar voor andere gebruikers. 

Wat kost een traplift?

Rechte trapliften zijn vaak minder complex qua materiaal en installatie, terwijl trappen met één of meerdere bochten maatwerk zijn. Dat heeft natuurlijk invloed op de kosten voor een traplift. 

Wilt u alvast weten waar u aan toe bent? Afhankelijk van uw type trap kunnen wij u alvast een vanaf prijs geven. Klik op de button hieronder.

Bekijk traplift prijzen
Huisliften

Waarom een traplift als u een huislift kunt hebben?

Onze huisliften zijn slim in ontwerp en bijna overal te plaatsen in huis. De huisliften zijn voor één of meerdere verdiepingen geschikt en uw trap blijf gewoon bruikbaar. De huisliften hebben een prachtig design en bieden plaats voor 2 of 3 personen of een rolstoel. Bekijk de mogelijkheden.

Wij werken met de beste merken

Door ons uitgebreide aanbod kunt u met één adviesgesprek een goed overzicht krijgen van de mogelijkheden. Als onafhankelijke traplift leverancier vergelijken wij voor u de oplossingen van TK Elevator, Handicare, Acorn, Platinum, Bespoke en Extrema. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Eigen service organisatie

Met 30 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd.

  • Installatie, onderhoud en service door eigen monteurs
  • Ervaren monteurs bij u in de buurt
  • Gecertificeerde monteurs

Unieke garanties

Geniet zonder zorgen van uw traplift met onze uitstekende garanties.

  • Standaard 2 jaar garantie en tot 5 of 10 jaar garantieverlenging mogelijk
  • Onderdelen gegarandeerd 10 jaar leverbaar


Wat onze klanten zeggen

Goede voorlichting en begeleiding Van begin af aan goede voorlichting , nakomen afspraken, vriendelijkheid en duidelijkheid. Keurig afgeleverd en nogmaals alles uitgelegd , begeleid. Goed telefonisch bereikbaar .
Joyce Trustpilot
Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift . Ik wil u daarvoor hartelijk bedanken.Zowel de monteurs als allen die ik per telefoon mocht ontvangennetjes en duidelijke uitleg .Netjes met het instaleren dus grote wardering voor u en alle medewerkers . Een dankbare klant.
N. van den Berg-Molenaar Trustpilot
De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. En starten met hun werk in alle rust wat prima liep. Toen alles gereed was en schoon gemaakt was was er niets te zien dat zij hier ooit aan het werk waren geweest. Wij waren blij met onze traplift.
R. Vet Trustpilot

Ook een traplift in uw woning?

Vraag gratis traplift brochure aan