Mobilae Klantenservice

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd

Klantenservice en zorg bij Mobilae

Heeft u een vraag, opmerking of storing? Onze medewerkers van de klantenservice zijn 24/7 beschikbaar, ook in het weekend. U kunt ons niet alleen telefonisch bereiken, maar ook per e-mail of via de chat op onze website. Één van onze vakkundige medewerkers helpt u graag. Indien nodig, sturen we zo snel mogelijk een van onze monteurs naar u toe.

Wilt u rechtstreeks met een van onze medewerkers van de klantenservice spreken?

Dan kunt u ons direct bellen. Heeft u vragen over een product of wilt u advies, bel dan het volgende nummer: 
Advies en Verkoop
071 799 82 21

Heeft u al een product bij ons besteld of gekocht en heeft u vragen over dit product? Bel dan het volgende nummer:
Klantenservice
071 409 71 71

Of wilt u liever dat wij u terugbellen?

Natuurlijk kunt u dit ook doen met onze gratis terugbelservice. Vul uw contactgegevens in op de volgende link en een van onze medewerkers van de klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wilt u direct online een antwoord  op uw vraag vinden? Dan kunnen onze veelgestelde vragen u misschien helpen. Met bijna 25 jaar ervaring in heel Europa hebben we al een zeer complete lijst met vragen en antwoorden voor u kunnen samenstellen. Waarom kijkt u niet eens of uw vraag er ook bij staat.

Over welk product heeft u een vraag?

Bent u al klant van Mobilae?

Dan kunt u zich ook aanmelden bij Mijn Mobilae. Hier vindt u een persoonlijk overzicht van uw producten, afspraken en betalingen. En als u daar niet vindt wat u zoekt, kunt u ook direct contact opnemen met uw persoonlijke Mobilae adviseur.

Ga naar Mijn Mobilae

U kunt onze klantenservice ook bereiken via het contactformulier

Als u liever schriftelijk contact met ons opneemt, kunt u ons een bericht sturen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur ons een bericht