Scootmobielen

Ontvang nu tot €500,- korting op de aankoop van een scootmobiel.

Maak uw dagelijkse activiteiten weer bereikbaar. Bij Mobilae heeft u keuze uit een ruim assortiment van scootmobielen. Uitstekende service en onderhoud.

hero-sco-mobile
sco-kitchen

Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

Een actieve en mobiele levensstijl wordt aangemoedigd voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Naarmate u ouder wordt, kan uw mobiliteit echter afnemen en op een gegeven moment zult u hulpmiddelen moeten gebruiken om u in uw dagelijks leven te helpen. Een scootmobiel kan voor u een heel handig hulpmiddel zijn om uw dagelijkse activiteiten bereikbaar te maken. Zo kunt u weer zelf boodschappen doen, op de koffie of een lange tocht door de natuur maken.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb uitgebreid bij mijn huis kunnen testen en bepalen wat voor mij een prima optie was. En dat door een bijzonder prettige meneer met kennis van zaken.
Bram
Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.
Anneke Knol-Hummelen

Welke soorten scootmobielen zijn er?

 • icon-sco-fixed

  Deze vaste, niet opvouwbare scootmobielen bieden u zorgeloos rijplezier.

  • icon-sco-foldable

   Scootmobielen die u eenvoudig meeneemt in de auto. Zo bent u overal mobiel!

   • icon-sco-special

    Altijd droog rijden? Met z'n tweeën op een scootmobiel? Bekijk speciale scootmobielen.

    Compleet aanbod scootmobielen

    Bij Mobilae bieden wij u een overzichtelijke selectie van de beste scootmobielen voor ieder type gebruik (binnen, buiten, opvouwbaar, etc.) en in elke prijsklasse. Zo vindt u altijd een scootmobiel die past bij uw wensen!

    sco-suppliers-banner
    mobilae-scootmobiel-brochure

    Blijf onafhankelijk en blijf in beweging

    Naarmate we ouder worden, hebben we soms een extra hulpmiddel nodig om ons te helpen bewegen en mobiel te blijven. Een scootmobiel helpt u om overal zelfstandig heen te gaan en de dagelijkse dingen gewoon te doen. Bijvoorbeeld op bezoek bij een vriendin voor een kopje thee, naar de markt om vers fruit te kopen, of genieten van een lekker weertje buiten. Deze brochure is een verzameling van ons assortiment, van verschillende maten en verschillende eigenschappen.

    Ja, stuur mij de gratis scootmobiel brochure

    Wat onze klanten zeggen

    Alles is goed en netjes verlopen en ben blij met mij scootmobiel!
    Annika Noort/Veelerveen
    Wij zijn op en heel prettige manier benaderd en daarna heel snel geholpen. De scootmobiel voldoet uitstekend aan alle wensen en geeft weer en grotere leefwereld. Zowel de verkoper als de bezorger hebben uitgebreid alle mogelijkheden besproken die in het product zitten. Heel vriendelijk, hebben alle tijd en gaven door waar we met vragen terecht zouden kunnen.
    ter Haar Almelo

    Wat kost een scootmobiel?

    Wilt u een scootmobiel kopen en weten wat dit kost? De prijs voor de aanschaf van een scootmobiel hangt af van verschillende factoren, zoals het type scootmobiel dat u kiest en de extra onderhouds- en pechservice. Daarnaast bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden.

    sco-foldable-adventure-sport-most-chosen-nl

    Meest gekozen: Adventure Sport

    Net als de naam, is Adventure Sport de scootmobiel om u actief te houden. Met deze opvouwbare scootmobiel kunt u uw eigen plannen maken en uw leven zelfstandig leiden! Of u nu naar de supermarkt gaat, een afspraak bij de dokter maakt of bij een vriend op de koffie gaat.

    De Adventure Sport rijdt met twee accu's. Met deze scootmobiel kunt u tot 8 km per uur rijden, een gemiddelde snelheid voor een scootmobiel. U kunt met deze scootmobiel tot 30 km rijden voordat u ze weer moet opladen.

    Deze scootmobiel is voorzien van LED-verlichting voor een beter zicht wanneer u in het donker rijdt. De scootmobiel is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw.

    Scootmobiel veelgestelde vragen

    Bekijk de veelgestelde vragen over scootmobielen, scootmobiel storingen, scootmobiel garantie of onderhoud.

    Mobilae Magazine

    Mobiel met Mobilae

    Mobiliteit: Hoe u mobiel kunt zijn en blijven

    Naarmate we ouder worden kan onze mobiliteit achteruit gaan en kunnen deze spontane activiteiten niet meer zo moeiteloos als vroeger.
    Voor meer vitae

    Scootmobiel of elektrische rolstoel - Wat zijn de voor- en nadelen?

    Maar wat zijn de verschillen tussen de twee? En wat zijn de voor- en nadelen van een scootmobiel versus een elektrische rolstoel?
    Mobiel met Mobilae

    Welke scootmobiel kan ik het beste kopen?

    Het kan moeilijk voor u zijn om door deze alternatieven te gaan, daarom hebben we een richtlijn samengesteld over hoe u een Mobilae scootmobiel.