Scootmobielen

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd

Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

Een actieve en mobiele levensstijl wordt aangemoedigd voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Naarmate u ouder wordt, kan uw mobiliteit echter afnemen en op een gegeven moment zult u hulpmiddelen moeten gebruiken om u in uw dagelijks leven te helpen. Dit is niet iets om u slecht over te voelen. 

Naarmate we ouder worden, moeten we onze levensstijl aanpassen, onder meer door te zorgen voor alternatief vervoer, zoals een scootmobiel. Deze stellen u in staat om onafhankelijk te blijven en helpen u bij dagelijkse activiteiten, zoals boodschappen doen of een lange tocht door de natuur maken.

Wij geloven in een wereld waar senioren een veilig, mobiel en onafhankelijk leven kunnen leiden. Daarom bieden wij verschillende scootmobiel opties, gebaseerd op verschillende types en verschillende budgetten. Neem een kijkje in onze selectie scootmobielen en zie welke het beste bij u past!

Scootmobiel Opvouwbaar Adventure Sport Meest Gekozen

Meest gekozen: Adventure Sport

Net als de naam, is Adventure Sport de scootmobiel om u actief te houden. Met deze opvouwbare scootmobiel kunt u uw eigen plannen maken en uw leven zelfstandig leiden! Of u nu naar de supermarkt gaat, een afspraak bij de dokter maakt of bij een vriend op de koffie gaat.

De Adventure Sport rijdt met twee accu's. Met deze scootmobiel kunt u tot 8 km per uur rijden, een gemiddelde snelheid voor een scootmobiel. U kunt met deze scootmobiel tot 30 km rijden voordat u ze weer moet opladen. 

Deze scootmobiel is voorzien van LED-verlichting voor een beter zicht wanneer u in het donker rijdt. De scootmobiel is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw.

Betaalbare scootmobielen van topmerken

Vaste Scootmobielen Icoon

Alle modellen

Alle modellen en merken 3- en 4-wiel scootmobielen voor zorgeloos rijplezier.

Opvouwbare Scootmobielen Icoon

Opvouwbare modellen

Scootmobielen die u eenvoudig meeneemt in de auto. Zo bent u overal mobiel!

Speciale Scootmobielen Icoon

Speciale scootmobielen

Altijd droog rijden? Met z'n tweeën op een scootmobiel? Bekijk speciale scootmobielen.

Wij helpen u de beste scootmobiel te kiezen

Wilt u een scootmobiel kopen, maar weet u niet welke scootmobiel moet u kiezen? Er zijn tal van scootmobielen met verschillende stijlen en technische specificaties. Zo zijn er scootmobielen met drie of vier wielen, scootmobielen met kleine draaicirkels om behendig door winkels te kunnen rijden, of scootmobielen met ingebouwde LED-verlichting.

Vind meer informatie over welke scootmobielen u het beste kunt kopen via onze keuzehulp.

Vind uw scootmobiel in 5 stappen

Waar wilt u de scootmobiel gebruiken?

Welke afstand wilt u rijden?

Hoe snel wilt u rijden?

Neemt u de scootmobiel mee in de auto?

We hebben meerdere scootmobielen gevonden. Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze klanten vertellen

Door gebruikmaking van de reisscootmobiel kan ik nu weer samen met mijn partner een wandeling maken, een dagje uit of zelfs een weekendje weg gaan. De scootmobiel is gemakkelijk af en op te bouwen en past ruimschoots achter in de kofferbak. Top!
Nico
Ik heb vandaag eindelijk mijn scooter, opgeladen, op zijn eerste tochtje en het was perfekt. Ik woon in Terneuzen 4 jaar en heb voor het eerst een kennismakings rit met de mooie Paasweer. Makkelijk te handhaven. Ik ben zeer tevreden dat ik het ook achter in mijn wagen kan meenemen.
Howard Crook
Ben zeer tevreden over de vriendelijke behandeling bij de aankoop van mijn scootmobiel.
G. J. Muller-Coenen
De service in de showroom van Katwijk is geweldig. Je wordt vriendelijk geholpen en alles is direct uit te proberen. Je krijgt zelfs les in het besturen van een scootmobiel!
Een adviseur kwam bij mij thuis en demonstreerde verschillende modellen scootmobielen. Alles werd perfect uitgelegd! Door de scootmobiel kan ik leuke dingen blijven doen met mijn man.
Ik ben zo blij dat ik voor een scootmobiel heb gekozen. Dit maakt echt het verschil voor mij. Ik kan zo nog jaren vooruit!
De specialisten zijn vriendelijk en de service is goed. Ik gebruik de handige financieringsregeling. Hierdoor kan ik volop genieten van mijn scootmobiel!
De specialisten zijn vriendelijk en de service is goed. Ik gebruik de handige financieringsregeling. Hierdoor kan ik volop genieten van mijn scootmobiel!
Meneer Wolveren

Keuzes uit de beste merken

Mobilae biedt een ruime keuze aan scootmobielen van uitsluitend de beste merken op de markt. 

De scootmobielen van deze merken zijn van de hoogste kwaliteit en hebben alle veiligheids- en beveiligingscontroles doorstaan, gecertificeerd met TÜV of CE-certificering.

Proefrit, op uw manier

Voordat u een beslissing neemt over een scootmobiel, is het normaal en belangrijk om te testen hoe de scootmobiel rijdt, net als voordat u een auto koopt.

Voelt u zich comfortabel en veilig als u erop rijdt? Is de maat perfect voor uw lichaamsbouw?

U bent vrij om een proefrit te maken in onze showroom. Bovendien kunnen wij de proefrit ook naar u toe brengen! Wij brengen kosteloos en vrijblijvend een aantal scooters voor u mee om uit te proberen bij u in de buurt.

After-sales service

Weet u dat u uw scootmobiel minstens één keer per jaar moet controleren? Jaarlijks onderhoud helpt om de belangrijke onderdelen van uw scootmobiel te controleren en eventuele defecten in de toekomst te voorkomen. Mobilae biedt een onderhoudsabonnement waarmee u regelmatig een controle kunt laten uitvoeren door onze gecertificeerde monteurs.

Al onze producten hebben standaard 2 jaar garantie. Deze garantie is uitbreidbaar tot 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag je rijden met een scootmobiel? Kan ik mijn scootmobiel verzekeren? Hoe laad ik mijn scootmobiel op? Heb ik een rijbewijs nodig om op een scootmobiel te rijden?

Misschien heeft u veel vragen over uw nieuwe scootmobiel. Kijk op onze FAQ pagina voor alles wat u moet weten over uw scootmobiel.

Bekijk veelgestelde vragen

Wat kost een scootmobiel?

De prijs van een scootmobiel hangt af van verschillende factoren, zoals het type scootmobiel dat u kiest, de extra service, en of het om nieuwe of tweedehands scootmobielen gaat. 

Een gemiddelde prijs van een vaste scootmobiel is vanaf €1950,- en een opvouwbare scootmobiel kan vanaf €1290,- kosten.

Wij begrijpen dat de aanschaf van een scootmobiel een grote investering is. Er zijn overheidssubsidieprogramma's beschikbaar en onze adviseurs kunnen u altijd helpen met de betalingsmogelijkheden. Klik op de link hieronder om kosteloos en vrijblijvend prijsopgave te ontvangen.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave