Huisliften voor 1 of meer verdiepingen

  • Geen draagmuur nodig
  • Installatie binnen 1 dag
  • Tot 10 jaar garantie

Compacte tot grote huisliften voor 1 of meer etages

Installatie binnen 1 dag

De Stiltz huislift is een innovatieve en zeer compacte huislift die eenvoudig in ieder huis past. Door de afmetingen en het unieke Bi-Rail systeem kan de lift op plaatsen geïnstalleerd worden waar andere liften niet passen. De Stiltz huislift kan 2 of 3 mensen tegelijk of een rolstoel vervoeren.

De Altura Gold huisliften hebben een metalen schacht en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Altura Gold Pro is een grotere versie van de Altura Gold. De Altura Platinum heeft een ruime keuze aan cabinematen en configuraties. Dit model kan binnen of buiten geïnstalleerd worden.

Stiltz Huisliften

Compacte huisliften

Zeer esthetisch, standaard uitgerust met vele veiligheid functies. Geschikt voor het vervoer van 2 of 3 personen.

Altura Gold Huisliften

Ruime huisliften

Met zijn zelfdragende structuur ontworpen om zich aan te passen aan kleine ruimtes. Model voor installatie binnenshuis met maximaal 6 stops.

Neemt nauwelijks ruimte in in uw huis

Ontworpen om het leven comfortabeler te maken. U kunt in het huis blijven wonen waar u van houdt, indien traplopen minder makkelijk gaat. Ook als u naar een manier zoekt om eenvoudiger van de ene naar de andere verdieping te gaan, biedt deze huislift de oplossing.

Mobilae Huisliften Service

Complete ontzorging onderweg naar uw eigen huislift

Wij voeren als een van de weinige huislift leveranciers ook zelf de bouwkundige werkzaamheden* uit. Dit betekend dat wij de complete (bouwkundige) voorbereiding voor uw woning uitvoeren en onnodig heen- en weer communiceren met derden voorkomen. Daarnaast kunnen wij hierdoor beter met u als klant in mogelijkheden denken en een huislift plaatsen op locaties en in posities waar anderen dat niet kunnen. 
*Denk bij bouwkundige werkzaamheden aan het maken van een uitsparing (gat) in vloer/plafond, eventuele extra draagconstructie(s) en de afwerking hiervan.

Eigen service organisatie

Met 25 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd. 

  • Installatie, onderhoud en service door eigen monteurs
  • Ervaren monteurs bij u in de buurt
  • Gecertificeerde monteurs

Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie

Koop zonder zorgen met onze uitstekende garanties. 

  • Tot 10 jaar garantie
  • Onderdelen 10 jaar leverbaar
  • Klantenservice 24/7