Mobiel met Mobilae

Gepubliceerd op ūüěĄBijgewerkt op

Vijfveelvoorkomendemythes over huisliften, ontkracht

Steeds meer mensen gebruiken een huislift om van de ene verdieping naar de andere te gaan, zelfs in huizen met twee verdiepingen. Ondanks de groeiende populariteit zijn er nog steeds misvattingen over huisliften die sommige mensen ervan kunnen weerhouden er een in hun huis te installeren. Onwetende veronderstellingen kunnen iemands beslissing om een thuislift te kopen be√Įnvloeden, vari√ęrend van het idee dat ze duur zijn tot het idee dat ze alleen geschikt zijn voor grote huizen.


Laten we ons onderzoek doen en uitzoeken wat waar en onwaar is over huisliften voordat we tot aankoop overgaan! In dit artikel ontkrachten we de top 5 mythes over huisliften.


Mythe #1: een huislift installeren is duur

Veel mensen denken dat een huislift duur is. Punt uit. In hun gedachten zijn huisliften te vinden in de meest luxueuze huizen of penthouses en dat is zeker iets wat de meeste mensen zich niet kunnen veroorloven.

Het klinkt misschien alsof huisliften prijzig zijn, maar je kunt het u zeker veroorloven. De meeste landen hebben financiele hulp van de overheid om mensen te helpen hun huis drempelvrij te maken, zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Mythe #2: een huislift ziet er lelijk uit

Waarschijnlijk denken mensen over huisliften op dezelfde manier als over gewone liften: als een grote, stijve doos met een heleboel ingewikkelde machines, kabels en gadgets erin. Kortom: huisliften zijn lelijk.

Moderne huisliften zijn echter anders. Veel huisliften benadrukken de elegantie en schoonheid van het ontwerp. Een van die huisliften is de Duo+ of Trio+, die groter lijkt en aanvoelt dankzij het gebogen, gladde ontwerp met plexiglas aan beide zijden. Een vleugje luxe wordt aan de hele lift gegeven door de LED-verlichting die in de bovenkant van de cabine is ingebouwd.

Mobilaent-mli-3


Mythe #3: Huisliften zijn te groot om in een standaard huis te installeren 

Een andere mythe die ontkracht moet worden is de perceptie dat huisliften zijn grote, lompe dozen zijn die te groot zijn om in een huis te passen. Moderne huisliften worden steeds kleiner en gemakkelijker te gebruiken voor een normaal huis met twee verdiepingen dankzij recente technologische vooruitgang.

Mobilae's assortiment van huisliften beschikt over de Bi-rail technologie. Het is niet langer nodig om een aparte ruimte te hebben om de huislift machine te huisvesten dankzij deze technologie, die de machine bovenaan de lift positioneert.

Bovendien passen de Mobilae huisliften dankzij hun afmetingen overal in huis. De kleinste huislift, de Duo+, heeft slechts ongeveer 0,8 m2 van uw ruimte nodig, terwijl de Trio+ slechts ongeveer 1,8 m2 van uw plaats inneemt. Omdat de huisliften worden aangedreven door zelfdragende rails, kunnen ze overal worden ge√Įnstalleerd en hebben ze geen muren of schachten nodig voor ondersteuning.

nt-mli-1.jpg


Mythe #4: huisliften zijn onveilig

Een andere mythe rond huisliften is dat het onveilig is. Dit idee is sterk be√Įnvloed door films. Herinner je je die sc√®nes in Hollywood-films waarin een lift midden in de rit vast komt te zitten omdat de stroom uitvalt of waarin een lift snel op de grond valt door een probleem met het katrolsysteem?

Deze problemen zullen niet meer voorkomen. Dankzij de technologie zijn moderne huisliften, waaronder de huisliften van Mobilae, uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die dergelijke ongelukken voorkomen. Al onze huisliften zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals overbelastings- en veiligheidsalarmen, halve deuren, een obstakelsensor en een noodstopknop. In het geval van een stroomstoring blijven de Mobilae huisliften werken dankzij de batterij back-up technologie.


Mythe #5: Het installeren en onderhouden van een huislift is ingewikkeld 

Veel mensen denken dat een huislift duur is in onderhoud en moeilijk te installeren. Misschien denken ze aan de hoeveelheid kabels om een homelift van stroom te voorzien, wat het uiterlijk van hun huis zou kunnen verstoren. Ze denken ook dat het veel geld kost om de lift jarenlang te onderhouden.

Moderne huisliften hebben geen last van duur onderhoud en lange installatietijd. Er is maar één voeding nodig om de Mobilae huisliften van stroom te voorzien en dat kan eenvoudig door de huislift aan te sluiten op de gewone stopcontact.

Bovendien is het onderhoud van de Mobilae huislift niet zo moeilijk. Na de installatie komen de professionals van Mobilae bij je thuis om een routinecontrole uit te voeren en je te voorzien van reinigingsinstructies voor uw huislift. We raden u aan een abonnement te nemen op onze jaarlijkse service om het meeste uit uw huislift te halen.

Verhoog uw dagelijks leven met een huislift

Daar gaat u, vijf feiten over thuisliften. Dankzij de moderne technologie en veiligere beveiligingsfuncties kunt u er zeker van zijn dat moderne thuisliften veilig in gebruik zijn en in alle soorten huizen passen.

Begin met het vereenvoudigen van uw leven thuis met een huislift van Mobilae. Maak een afspraak met een van onze huisliftadviseurs.