Ons verhaal

hero-home-mobile

Compleet aanbod

Unieke garanties

Snelle levertijd

Mobilae voor meer vitae

Iedereen wil een lang leven. Oud worden is mooi, maar niemand wil oud zijn. Op z’n tijd wordt het vanzelfsprekende minder natuurlijk en lastiger. Van het winkelen tot zich in en rondom het huis bewegen. Daarom is het zo belangrijk de meest optimale hulp te krijgen om van het leven te kunnen blijven genieten, volgens uw eigen inzicht en wensen. Veilig en met vrijheid in en rondom het huis leven. Hier zijn mobiliteit en onafhankelijkheid onderdeel van. Maatregelen nemen voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid is uzelf machtigen tot meer leven. Een betrouwbare partner die zowel bekend als bekwaam is zal u daarbij helpen: Mobilae – voor meer vitae. Een partner die het hele proces overziet en u begeleiding geeft in het vinden van de oplossing die uw behoeftes vervult. Uw persoonlijke “shop-assistente”. Niemand wenst een veelvoud aan verkopers van verschillende aanbieders in huis. Wat u wilt is uw eigen onafhankelijk adviseur die het overzicht heeft van alle oplossingen. Geen gedoe. Dat begrijpen wij. Nadat wij alle opties hebben bekeken en vergeleken, kiezen we samen met u de oplossing die u het beste dient. Wij regelen vervolgens alles, van offerte tot installatie en onderhoud. U kunt het helemaal aan ons overlaten of zelf aan het stuur zitten en iedere stap van het proces volgen.

Al in 1992, zagen wij dat mensen behoefte hadden aan meer kennis en expertise over hoe ze meer uit het leven kunnen halen met mobiliteitsoplossingen. Vandaag de dag zijn wij Europa’s grootste onafhankelijke organisatie met een breed assortiment aan verschillende producten, met locaties in meerdere landen. Wij bieden u een variëteit aan oplossingen voor in en rondom het huis door onafhankelijk van leveranciers, een selectie te maken, te adviseren en ook voor u te installeren. Ieder jaar bezoeken wij meer dan 20.000 senioren thuis of begroeten wij ze in onze showrooms. Wij ontvangen daarnaast vele bezoeken en bieden advies via onze klantenservice, Mobilae website en mobiele applicatie.

Wij voelen ons verbonden en loyaal aan u en zitten op geen enkele manier vast aan onze leveranciers. We zijn onafhankelijk en dienen enkel uw belangen. Wij bieden het meest breed mogelijk assortiment aan merken en keuzevrijheid. Dit is wat ons mogelijk maakt u de beste oplossing aan te bieden. Onze rijke expertise en groot klantenbestand brachten ons tot waar we vandaag de dag zijn, een autoriteit in de seniorenmarkt met oplossingen voor een onafhankelijk leven. Met name voor verbeterde mobiliteit in en rondom het huis, wat u de mogelijkheid geeft onafhankelijk thuis te kunnen blijven wonen.

We zijn een groot bedrijf maar gedragen ons niet als zodanig en voelen ons erg betrokken met u. Onze service is hoogst persoonlijk. Het is aan u waar en hoe we elkaar ontmoeten. We kunnen bij u thuis langs komen, in onze showroom afspreken, via de telefoon, onze website of in uw persoonlijke omgeving op onze website contact houden. Bij ons kunt u veel regelen via de telefoon of online. Heeft u andere of meer innovatieve voorkeuren van communicatie, wij zullen daarvoor zorgen. Zelfs nadat uw oplossing geïnstalleerd en wel is, zullen wij tot uw dienst blijven met advies en daad. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Dat is ook de reden waarom meer dan 200 000 mensen ons hebben vertrouwd hen te helpen te leven zoals zij het willen en voor ogen hebben; veilig, mobiel en onafhankelijk. Voor meer vitae.

Hoe het allemaal begon

Toen onze oprichter zag hoe verdrietig het zijn grootmoeder maakte om in een verzorgingshuis te wonen en afhankelijk te zijn van anderen, beloofde hij haar te helpen terug te verhuizen naar haar eigen huis. Nadat hij zijn grootmoeder succesvol had geholpen haar zelfstandigheid terug te krijgen, realiseerde hij zich dat er veel meer mensen in een vergelijkbare situatie zijn als zijn grootmoeder. Dit besef bracht hem op het idee om PractiComfort te creëren en professioneel advies, installatie en service te bieden aan senioren die in hun eigen huis willen blijven wonen.

Per 1 november 2020 hebben wij internationaal een wijziging van onze naam ondergaan; van PractiComfort naar Mobilae. We zijn internationaal en qua omvang onze oude naam ontgroeid. De nieuwe naam past ons en de moderne tijd beter en sluit aan bij onze ambitie, toekomst en missie: bijdragen aan een wereld waarin senioren het leven kunnen leiden dat ze voor ogen hebben; mobiel, veilig en onafhankelijk.

Onze ontwikkeling

Ons internationale team is sterk gegroeid. Onze klanten kunnen nu rekenen op de expertise van meer dan 300 medewerkers in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Allemaal zetten we ons in voor dezelfde missie: senioren helpen om zelfstandiger te leven. Met dit in gedachten breiden we ook ons product- en dienstenaanbod voortdurend uit met meer en betere mobiliteitsoplossingen.

Onze beloften aan u

U krijgt merkonafhankelijk advies

We zijn en blijven fabrikant onafhankelijk, zodat we u kunnen adviseren over de beste oplossingen voor uw persoonlijke situatie, ongeacht de fabrikant. We willen weten wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn, om u de beste oplossingen te bieden voor uw individuele situatie.

U kunt kiezen uit een breed assortiment oplossingen voor in en om huis

Omdat we niet gebonden zijn aan één fabrikant, bieden we een grotere verscheidenheid aan producten in alle prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een traplift of een scootmobiel, wij bieden niet slechts één of twee modellen van elk product aan, maar een heel assortiment van verschillende producten en modellen. Wij adviseren u dan over de beste oplossingen en u beslist welke van de aangeboden oplossingen het beste bij u past.

U kunt er zeker van zijn dat we er voor u zijn.

We zorgen er altijd voor dat de producten die we aanbieden van uitstekende kwaliteit zijn. Het kan echter altijd gebeuren dat er iets kapot gaat of moet worden aangepast. We willen ervoor zorgen dat u niet alleen tevreden bent over het product wanneer u het ontvangt, maar ook jaren later. Daarom bieden wij unieke garanties en jaarlijks onderhoud voor onze producten. Mocht er toch iets misgaan, dan kunt u rekenen op ons eigen landelijke team van technici om u bij u thuis te helpen. Dus welke opgave u ook tegenkomt, we komen naar u toe en lossen het snel op. U kunt daarvoor altijd onze klantenservice bellen.

We zullen alles zo gemakkelijk mogelijk maken

We streven ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om weer onafhankelijker te worden. We zorgen ervoor dat alles bij elke stap soepel verloopt, of u nu informatie, onafhankelijk advies, snelle professionele installatie of behulpzame klantenservice nodig heeft. 

Op ons online platform Mijn Mobilae vindt u wat u zoekt, van de datum en tijd van uw advies afspraak tot details over uw gekochte producten. Alle informatie is gemakkelijk voor u verzameld op één plek.