Badkamer kosten

Ontdek de kosten voor een badkameraanpassing

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Badkamer

Wat kost een badkamer aanpassing?

Wilt u weten hoeveel een badkamer oplossing u zal kosten bij Mobilae? U heeft al een instapbad vanaf €5.950,- , een inloopdouche vanaf €4.950,- en een badlift vanaf €1250,-. Deze bedragen zijn natuurlijk inclusief installatie en BTW. Hoe duur het uiteindelijk wordt hangt af van uw verdere keuzes.

Wat kunt u voor deze prijs verwachten:

  1. U wordt van A-Z ontzorgd
  2. Hoge veiligheidseisen aan het product
  3. Topkwaliteit die lang meegaat
  4. Installatie in 1 dag, geen verbouwing van 3 weken
  5. Levertijd 1-6 weken is mogelijk
  6. Achteraf unieke service en garanties
Advies Via Video

Vergelijk badkameroplossingen

Snel een idee krijgen van de mogelijkheden? Mobilae biedt een selectie van diverse badkameroplossingen zoals de inloopdouche, het instapbad en de badlift. Ons assortiment bestaat uit de beste producten in elke prijsklasse. Ontdek welke badkameroplossingen voor u geschikt zijn. 

Klik op de knop hieronder en ontvang gratis de brochure.

Bekijk badkameroplossingen

Inloopdouche modellen

Een inloopdouche prijs is vanaf €4.950,- inclusief installatie en BTW. Wij verwijderen zelf uw bestaande bad of douche en ruimen alles netjes op. Vergelijk de verschillende douches op onze website. 

Instapbad modellen

Een instapbad prijs is vanaf €5.950,- inclusief installatie en BTW. Wij verwijderen zelf uw bestaande bad of douche en ruimen alles netjes op. Vergelijk de verschillende instap- en zitbaden op onze website.

Badlift modellen

U heeft al een badlift vanaf €1250,- . Ontdek de verschillende modellen via onderstaande knop. 

Vind uw badkameroplossing in 4 stappen

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Hoe wilt u douchen?

Wilt u liggend of zittend baden?

Hoe gemakkelijk kunt u in bad overeind komen?

Hoe snel wilt u uw badkamer aanpassen?

Wij hebben meerdere oplossingen gevonden. Waarmee kunnen wij u helpen?

Wat voor aanpassing wenst u?

Wat voor douche wenst u?

Is er extra werk nodig?

Grote keuze in elke prijsklasse

Mobilae helpt u vrijblijvend om de juiste inloopdouche of het juiste instapbad voor u te vinden dat past bij uw wensen, situatie en budget. We hebben het meeste complete assortiment en zetten objectief de voor-­ en nadelen voor u op een rij. Zo ontvangt u ook een offerte op maat met duidelijke prijs voor uw gewenste inloopdouche of instapbad. Dit bespaart u een hoop tijd en gedoe. Wij leveren ook in andere landen in Europa waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Assortiment bekijken
Inloopdouche Onderhoud

Installatie binnen 1 dag

Het is belangrijk dat u een inloopdouche of instapbad koopt die past bij uw wensen en uw woning. Uw comfort en veiligheid staan voorop. Bij Mobilae zijn we gespecialiseerd in installaties in 1 dag, waarbij we met slimme oplossingen uw badkamer netjes aanpassen. Zo zit u niet met langdurig ongemak zoals bij een grote badkamerverbouwing. Wij werken met eigen installateurs en geven unieke service en garanties.

Wat onze klanten zeggen

Prima Prima! Snelle respons op mijn aanvraag, 3 dagen later halve dag opmeten en uitrekenen! Duidelijke uitleg bij gang van zaken! Medewerkster (Tamara) heeft perfect geholpen bij aanvraag voor lening bij Santander! na 2 weken afspraak voor plaatsing gekregen, in overleg met mij! Op de betreffende dag stonden 2 Engelssprekende mannen op de stoep en zij hebben KEIHARD gewerkt en waren om 1600 uur klaar! [oude bad eruit en meegenomen, nieuwe douche-cabine geplaatst en alles perfect afgekit!]
W. de Bouter Trustpilot
Supersnel is mijn nieuwe inloopdouche... Supersnel is mijn nieuwe inloopdouche uitgezocht, besteld en geplaatst! Op dinsdag 12/7 via internet info gevraagd; op woensdag 13/7 adviseur aan huis en na 2 uur prettige en goede advisering bestelling geplaatst; op zaterdag 16/7 door twee vaklieden oude bad gesloopt en nieuwe douche geplaatst in 8 uren! Kortom top! Ik verwachtte twee maanden levertijden, tekort aan vakmensen en materiaal. Niets van dat alles. En ook nog voor een prettige prijs waarover viel te onderhandelen. Ik ben een tevreden klant.
R. Peeters Trustpilot
Ik ben heel blij met mijn inloopdouche Ik ben heel blij met mijn inloopdouche. De adviseur was prettig in de omgang. Heeft goede informatie gegeven. Werkwijze van 1 dag beviel mij prima. De heren (vader en zoon) waren vriendelijk, hebben hun werk prima gedaan en alles netjes en schoon achter gelaten. Alles is eveneens keurig afgevoerd. Ik ben dik tevreden en heel erg blij met mijn inloopdouche. Prima resultaat. Top gedaan. Prima bedrijf.
S. Parsoe Trustpilot

Kosten badkamer financieren?

Wilt u uw badkamer laten aanpassen met een inloopdouche of instapbad en deze kosten financieren? Geen probleem. Wij werken samen met de bank Santander tegen scherpe tarieven. Bekijk via de knop hieronder meer informatie over de financieringsopties.

Bekijk financieringsopties

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u uw badkamer aanpassen met een inloopdouche of instapbad? Bespaar tijd en gedoe en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo heeft u een duidelijk beeld van de kosten voor het aanpassen van uw badkamer, inclusief de installatie en BTW. Zoals u kunt lezen in onze reviews kunnen wij u snel van advies voorzien, de gewenste oplossing leveren én installeren. 

Offerte vrijblijvend aanvragen