Badkamer kosten

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Badkamer Kosten

Grote keuze in elke prijsklasse

Mobilae helpt u graag om de juiste badlift, de juiste inloopdouche, de juiste toiletdouche of het juiste instapbad voor ú te vinden. We hebben het meeste complete assortiment en zetten objectief de voor­ en nadelen voor u op een rij. Met de prijzen erbij. Wij leveren ook in andere landen in Europa waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden. Al duizenden klanten gingen u voor.

Inloopdouche, badlift, toiletdouche of instapbad prijzen

Het is belangrijk dat u een badlift, toiletdouche, inloopdouche of instapbad koopt die past bij uw wensen en uw woning. Uw comfort en veiligheid staan voorop. Wij werken met eigen installateurs en geven uitstekende garantie.

Installatie binnen 1 dag

Een instapbad, toiletdouche, inloopdouche of badlift wordt eenvoudig binnen 1 dag in de badkamer geïnstalleerd door onze eigen installateurs. Verbouwen is niet nodig. U heeft snel een veilige badkamer zonder stress en hoge kosten van een ingewikkelde verbouwing.

Badkamer Advies

Persoonlijk advies bij u thuis, met maattekening

De beste prijsopgave krijgt u bij een thuisadvies, met maattekening. We zien dan exact hoe de badlift, de toiletdouche, het inloopbad of de instapdouche in uw badkamer past. Er wordt een op maat gemaakt advies gegeven. Het advies is kosteloos en verplicht u nergens toe. Het advies bij u thuis wordt gepland op een moment dat het ú uitkomt. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk.

Liever zelf prijzen vergelijken?

Op onze website kunt u de diverse soorten badliften, toiletdouches, inloopbaden en instapdouches bekijken en vergelijken. U heeft al een instapbad vanaf 5.950 euro, een inloopdouche vanaf 4.950 euro en een badlift vanaf 950 euro. Heeft u nog aanvullende gegevens nodig over bijvoorbeeld de levertijden of instapbad prijzen? Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer).

Mobilae biedt ook diverse financieringsmogelijkheden. Wij hebben een grote keuze in elke prijsklasse.

Meer over prijzen en kosten van Mobilae

Gaat u zelf badlift, toiletdouche, inloopdouche of instapbad prijzen vergelijken? Dan kunt u deze voordelen van Mobilae in uw vergelijk meenemen:

  • Persoonlijk advies bij u thuis mogelijk, met maattekening.
  • Compleet aanbod instapbaden, toiletdouches, inloopdouches en badliften!
  • Grote keuze in elke prijsklasse.
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd door onze eigen installateurs.
  • Meer dan 1.000 installaties per jaar.
  • Verschillende merken.

Bent u op zoek naar de kosten, een scherpe actie prijs of naar badlift, toiletdouche, inloopdouche of instapbad prijzen? Vind eerst de juiste badlift, de juiste toiletdouche, het juiste instapbad of de juiste inloopdouche. Zo kunnen wij eenvoudig een prijsopgave maken voor u.

Badkamer Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie over onze inloopdouches, instapbaden en badliften? We e-mailen u graag onze badkamer brochure.