Badkamer kosten

Ontdek de kosten voor een badkameraanpassing. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan helpen wij u snel verder.

hero-bar-mobile
3d-visualisation-zoom

Badkamer aanpassing zonder grote verbouwing

Wilt u weten hoeveel een badkamer aanpassing u zal kosten bij Mobilae? Onze prijzen zijn als volgt:

 • Inloopdouche prijs is vanaf €4.950,-
 • Instapbad prijs vanaf €5.950,-
 • Badlift prijs vanaf €1.250,-.

Deze bedragen zijn natuurlijk inclusief installatie en BTW. De uiteindelijke prijs hangt af van uw verdere keuzes.

Wat onze klanten zeggen

Plaatsing inloopdouche, verwijderen bad. Netjes op tijd gekomen en hard door gewerkt. Alles naar wens verlopen. Aardige monteurs, geen problemen met de communicatie.
Patries
Beide heren hebben bij mijn moeder een inloopdouche geplaatst erg tevreden netjes zelf de gang gestofzuigd en alles netjes opgeruimd. En dit alles in 1 dag top
Liesbeth Kwant

Bekijk badkameroplossingen

 • wis-excellent-collection

  Een inloopdouche prijs is vanaf €4.950,- . Wij verwijderen zelf uw bestaande bad of douche en ruimen alles netjes op. Vergelijk de verschillende douches op onze website.

  • wib-product-list-louisiana

   Een instapbad prijs is vanaf €5.950,- . Wij verwijderen zelf uw bestaande bad of douche en ruimen alles netjes op. Vergelijk de verschillende instap- en zitbaden op onze website.

   • bathlift-mangar-product

    U heeft al een badlift vanaf €1.250,- . Ontdek de verschillende modellen via onderstaande knop.

    Kosten badkamer financieren?

    Wilt u uw badkamer laten aanpassen met een inloopdouche of instapbad en deze kosten financieren? Geen probleem. Wij werken samen met de bank Santander tegen scherpe tarieven. Bekijk via de knop hieronder meer informatie over de financieringsopties.

    bar-installation

    Installatie binnen 1 dag

    Het is belangrijk dat u een inloopdouche of instapbad koopt die past bij uw wensen en uw woning. Uw comfort en veiligheid staan voorop. Bij Mobilae zijn we gespecialiseerd in installaties in 1 dag, waarbij we met slimme oplossingen uw badkamer netjes aanpassen. Zo zit u niet met langdurig ongemak zoals bij een grote badkamerverbouwing. Wij werken met eigen installateurs en geven unieke service en garanties.

    demo-2

    Ontvang 3 vrijblijvende offertes

    Als fabrikant-onafhankelijke aanbieder geven wij u offertes van de 3 beste badkamer oplossingen voor uw situatie. Daarnaast leggen wij u objectief de voor- en nadelen van deze modellen uit. Zo kiest u de badkamer oplossingen die het best bij uw behoeften en budget past. Deze offertes zijn 100% op u afgestemd.

    Ja, ik wil graag de badkamer offertes ontvangen