Offertes Aanvragen

Ontvang 3 vrijblijvende offertes

Als fabrikant-onafhankelijke aanbieder geven wij u offertes van de 3 beste huisliften voor uw situatie. Daarnaast leggen wij u objectief de voor- en nadelen van deze modellen uit. Zo kiest u de huislift die het best bij uw behoeften en budget past. Deze offertes zijn 100% op u afgestemd.

Kosteloos & vrijblijvend

Ja, ik wil graag de huislift offertes ontvangen

Wat onze klanten zeggen

Ben erg tevreden over de plaatsing van…de lift Ben erg tevreden over de plaatsing van onze lift in 1 dag. Monteurs keurig gewerkt. Alles netjes gepoetst en opgeruimd na plaatsing. Ook de controle na 4 dagen was erg fijn. Zal mobilae zeker aanbevelen bij andere mensen
Rian van den Beuken Trustpilot
Een geweldige beslissing deze lift van Mobilae Een geweldige beslissing om deze lift aan te schaffen. Alles liep op rolletjes (nou, even niet door de Brexit) . Wat heel fijn was dat elke keer dat er beloofd werd te bellen, dan werd er ook gebeld. De installatie ging perfect. Harde werkers die twee jongens. Na de installatie is de werkplek perfect schoongemaakt. En toen kon ik er gebruik van maken! Wat heerlijk om niet meer de trap op en af te moeten. Die energie kan ik nu anders gebruiken. Dit hadden we eerder moeten doen. ( maar ja, dat is achteraf gemakkelijk gezegd) En fijn de kwaliteitscontrole na een week. Daar konden we nog de vragen stellen die we die week verzameld hadden. En u weten we alles van de lift!
Ineke Trustpilot
Lift keurig en vlot geplaatst. Lift keurig en vlot geplaatst. Af en toe toch lastig door taalverschil. Alles netjes afgewerkt, Bravo !!
K. Evers Trustpilot