Sco Advies Aanvragen

Laat u gratis en persoonlijk bij u thuis adviseren

We geven u graag een persoonlijk advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij adviseren u graag over welke scootmobielen het beste aansluiten bij uw situatie en wensen. De voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen worden objectief voor u op een rij gezet. We nemen verschillende scootmobielen mee zodat u kunt proefrijden in uw eigen omgeving. Mobilae heeft altijd de juiste scootmobiel voor u! We adviseren u gratis en vrijblijvend.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, ik wil een scootmobiel advies en proefrit

Wat vinden anderen van Mobilae?

Keurig! De scootmobiel werd keurig en compleet afgeleverd, ik werd vriendelijk en terzakekundig geholpen, kreeg ruim voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Prima gedaan, mijn compliment.
A. van der Wulp Trustpilot
Zeer prettig informatie gesprek gehad... Zeer prettig informatie gesprek gehad en de scootmobiel in goede orde afgeleverd.
Wit Trustpilot
Bewegingsvrijheid Door gebruikmaking van de reisscootmobiel kan ik nu weer samen met mijn partner een wandeling maken, een dagje uit of zelfs een weekendje weg gaan. De scootmobiel is gemakkelijk af en op te bouwen en past ruimschoots achter in de kofferbak. Top!
Nico Trustpilot