Scootmobiel prijzen

Ontdek de scootmobiel prijzen en vergelijk modellen

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Actie Opvouwbare Scootmobiel Cadeau

Wat kost een scootmobiel?

Wilt u weten hoeveel een scootmobiel u zal kosten bij Mobilae? U heeft al een vaste scootmobiel vanaf €2.150,- en een opvouwbare scootmobiel vanaf €1.290,- . Deze prijzen zijn inclusief BTW. Hoe duur uw scootmobiel uiteindelijk wordt hangt af van uw verdere keuzes:

  • het model dat u kiest
  • accessoires zoals de extra accu
  • aanvullende service, pechhulp en garantie
  • nieuw of tweedehands
  • mogelijkheden voor financiering
Scootmobielen

Vergelijk scootmobielen

Binnen enkele dagen op pad met uw nieuwe scootmobiel!? Laten we u snel helpen! Mobilae biedt een ruime selectie aan scootmobielen van topmerken in elke prijsklasse. Hierdoor hebben we altijd een scootmobiel die bij uw wensen en budget past. 

Heeft u al gekeken naar de verschillende modellen? Klik op de knop hieronder ontvang gratis de brochure.

Bekijk de scootmobiel modellen

Opvouwbare scootmobielen

Wij beiden verschillende opvouwbare scootmobielen vanaf €1.290. Deze zijn handig als u de scootmobiel met een auto wilt meenemen of als een groter model thuis niet past. Bekijk de scootmobielen via de onderstaande knop. 

Vaste scootmobielen

Dit zijn de meest gangbare modellen die niet opvouwbaar zijn. Hierdoor is er extra comfort, kunnen de modellen meer gewicht aan en verder rijden. Vaste scootmobielen hebben we al vanaf €2.150. Ontdek de verschillende scootmobielen via de onderstaande knop.

Speciale scootmobielen

Onze speciale modellen zijn heel speciaal. Zo hebben wij 2-zits modellen of met een dak. Ontdek de scootmobielen via de onderstaande knop. Prijs is op aanvraag.

Kosten scootmobiel financieren?

Wilt u een scootmobiel aanschaffen en deze kosten financieren? Geen probleem. Wij werken samen met de bank Santander tegen scherpe tarieven. Bekijk via de knop hieronder meer informatie over de financieringsopties.

Bekijk financieringsopties
Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze scootmobiel brochure aan

Wilt u meer informatie over ons scootmobiel aanbod? We e-mailen u graag onze scootmobiel brochure.