Traplift Advies Aanvragen

Traplift advies met 3 offertes

Ons advies is fabrikant onafhankelijk. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past. In elke prijsklasse. U ontvangt direct 3 verschillende offertes op maat. Ons advies is gebaseerd op 30 jaar ervaring.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, ik wil een afspraak maken voor een traplift advies

Wat onze klanten zeggen

Huislift en traplift voor een senior proof huis. Recent hebben wij een traplift laten plaatsen van de 1e verdieping naar de zolder en vorige week onze huislift. De wijze waarop de producten werden geplaatst zijn uitermate vakkundig en ook heel menselijk, vriendelijk gedaan. De scan door een bouwkundige of onze woning geschikt is was ook heel duidelijk. Alles wordt ook zeer schoon opgeleverd. BRAVO voor Mobilae, echt een hele goede partij om een huis of traplift te realiseren.
Hans Fitz Verploegh Trustpilot
Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de goede verzorging van mijn traplift . Ik wil u daarvoor hartelijk bedanken. Zowel de monteurs als allen die ik per telefoon mocht ontvangennetjes en duidelijke uitleg .Netjes met het instaleren dus grote wardering voor u en alle medewerkers . Een dankbare klant .
N. van den Berg-Molenaar Trustpilot
De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig De heren installateurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig. En starten met hun werk in alle rust wat prima liep. Toen alles gereed was en schoon gemaakt was was er niets te zien dat zij hier ooit aan het werk waren geweest. Wij waren blij met onze traplift.
R. Vet Trustpilot