Traplift financiering

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Eigen serviceorganisatie
Let Op Geld Lenen Kost Geld
Traplift Financiering Mobilae

Wij helpen u met de financiering van uw traplift

Een traplift is een grote investering. In uzelf en in uw huis. Door ons grote assortiment hebben wij trapliften in elke prijsklasse. Toch kan het voorkomen dat u deze investering niet direct kunt of wilt voldoen. Bij Mobilae kunnen wij u helpen met de traplift financiering, zodat u zich weer veilig en gemakkelijk in en om het huis kunt bewegen. 

Vaak komt het voor dat financiering voor 65-plussers niet mogelijk is. Samen met Santander maken wij het mogelijk om uw traplift te financieren tot een maximale leeftijd van 75 jaar.* Hierdoor kunt u uw traplift maandelijks afbetalen over een beepalde periode en direct gebruiken. 

* Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden en standaard informatieblad. Mobilae treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en Mobilae geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

De voordelen van een traplift financiering via Santander

  • Geen aanbetaling vereist.
  • Laag maandbedrag door gespreide betaling over 12-72 maanden.
  • In België geldt een termijn van 12-27 maanden.
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk.
  • Snel geregeld

Denkt u erover om uw traplift te financieren via Santander? U kunt ons altijd gratis bellen voor meer informatie naar 0800 565 0800. Onze medewerkers staan u graag te woord, al 25 jaar lang.

Traplift Brochure Aanvragen

Vraag nu gratis onze traplift brochure aan

Wilt u meer informatie over ons traplift aanbod? We e-mailen u graag onze traplift brochure.