Traplift kosten

Ontdek de traplift kosten en vergelijk modellen

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
Trapliften

Wat kost een traplift?

Mobilae biedt trapliften in elke prijsklasse. Er is ook huur, 2e hands en financiering mogelijk. De traplift kosten zijn afhankelijk van het model dat past bij uw trap (bijvoorbeeld mét of zonder bochten) en uw persoonlijke wensen. 

Om u alvast een indicatie te geven van de kosten, hierbij een overzicht van traplift kosten:

  • Rechte traplift kost tussen €2.450 - €5.500
  • Traplift met bocht één verdieping €5.500 - €9.950
  • Traplift met bocht meerdere verdiepingen vanaf €12.450
Traplift Advies

Vergelijk de kosten voor een traplift

Wij maken het u graag makkelijker! Ontvang in één keer offertes voor trapliften van verschillende topmerken bij Mobilae, in elke prijsklasse. Voor elk model zetten we de voor- en nadelen objectief voor u op een rij. Zo vindt u snel de traplift die het beste bij u past. Handig toch? Klik op de knop hieronder om offertes te ontvangen.

Bekijk de traplift modellen

Rechte traplift

Wij bieden trapliften voor rechte trappen vanaf €2.450 van verschillende topmerken. Bekijk de modellen via onderstaande knop.

Traplift met bocht

Wij bieden trapliften voor trappen met één of meerdere bochten vanaf €5.500. Keuze uit verschillende topmerken. Bekijk de modellen via onderstaande knop.

Platformlift

Heeft u een rollator, rolstoel of scootmobiel? Dan is een platformlift wellicht voor u een uitkomst om veilig naar de andere verdieping te verplaatsen. Prijs op aanvraag.

Een traplift is goedkoper dan verhuizen

De kosten van verhuizen, klussen en inrichten vallen altijd tegen. Vergeet bij een koopappartement niet om rekening te houden met de bijkomende ‘kosten koper’ en de maandelijkse servicekosten. Een traplift is geen verbouwing. Trapliften worden eenvoudig op de traptreden gemonteerd.

Kosten van uw traplift financieren?

Wilt u een traplift aanschaffen en deze kosten financieren? Geen probleem. Wij werken samen met de bank Santander tegen scherpe tarieven. Bekijk via de knop hieronder meer informatie over de financieringsopties.

Bekijk financieringsopties
Traplift Brochure Aanvraag

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

Wij sturen u graag kosteloos onze traplift brochure toe waarin u meer informatie kunt vinden over ons assortiment.