Huislift Advies Aanvragen

Laat u kosteloos en persoonlijk bij u thuis adviseren

We geven u graag een persoonlijk advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij adviseren u graag over welke huislift het beste aansluit bij uw situatie en wensen. De verschillende modellen worden objectief voor u op een rij gezet. Er wordt gekeken waar een huislift het beste kan worden geïnstalleerd. U krijgt een offerte op maat. Dit alles gratis en geheel vrijblijvend.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, ik wil een huislift advies

Wat onze klanten zeggen

Ben erg tevreden over de plaatsing van…de lift Ben erg tevreden over de plaatsing van onze lift in 1 dag. Monteurs keurig gewerkt. Alles netjes gepoetst en opgeruimd na plaatsing. Ook de controle na 4 dagen was erg fijn. Zal mobilae zeker aanbevelen bij andere mensen
Rian van den Beuken Trustpilot
Een geweldige beslissing deze lift van Mobilae Een geweldige beslissing om deze lift aan te schaffen. Alles liep op rolletjes (nou, even niet door de Brexit) . Wat heel fijn was dat elke keer dat er beloofd werd te bellen, dan werd er ook gebeld. De installatie ging perfect. Harde werkers die twee jongens. Na de installatie is de werkplek perfect schoongemaakt. En toen kon ik er gebruik van maken! Wat heerlijk om niet meer de trap op en af te moeten. Die energie kan ik nu anders gebruiken. Dit hadden we eerder moeten doen. ( maar ja, dat is achteraf gemakkelijk gezegd) En fijn de kwaliteitscontrole na een week. Daar konden we nog de vragen stellen die we die week verzameld hadden. En u weten we alles van de lift!
Ineke Trustpilot
Lift keurig en vlot geplaatst. Lift keurig en vlot geplaatst. Af en toe toch lastig door taalverschil. Alles netjes afgewerkt, Bravo !!
K. Evers Trustpilot