Scootmobiel Brochure Cover

Blijf onafhankelijk en blijf in beweging

Naarmate we ouder worden, hebben we soms een extra hulpmiddel nodig om ons te helpen bewegen en mobiel te blijven. Een scootmobiel helpt u om overal zelfstandig heen te gaan en de dagelijkse dingen gewoon te doen. Bijvoorbeeld op bezoek bij een vriendin voor een kopje thee, naar de markt om vers fruit te kopen, of genieten van een lekker weertje buiten. Deze brochure is een verzameling van ons assortiment, van verschillende maten en verschillende eigenschappen.

In deze brochure vindt u:

  • Selectie van betaalbare scootmobielen van topmerken
  • Onze drie belangrijkste scootmobieltypes
  • Verschillende service en financiële hulp

Vul hiernaast uw gegevens in en ontvang de gratis scootmobiel brochure.

Kosteloos en vrijblijvend

Ja, stuur mij de gratis scootmobiel brochure

Wat vinden anderen van Mobilae?

Keurig! De scootmobiel werd keurig en compleet afgeleverd, ik werd vriendelijk en terzakekundig geholpen, kreeg ruim voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Prima gedaan, mijn compliment.
A. van der Wulp Trustpilot
Zeer prettig informatie gesprek gehad... Zeer prettig informatie gesprek gehad en de scootmobiel in goede orde afgeleverd.
Wit Trustpilot
Bewegingsvrijheid Door gebruikmaking van de reisscootmobiel kan ik nu weer samen met mijn partner een wandeling maken, een dagje uit of zelfs een weekendje weg gaan. De scootmobiel is gemakkelijk af en op te bouwen en past ruimschoots achter in de kofferbak. Top!
Nico Trustpilot