Easy X3

sco-foldable-easy-x3-red

Easy X3

Description

Compact ontworpen scootmobiel met drie wielen die gemakkelijk te demonteren is voor eenvoudige opslag.

De Easy scootmobiel lijn van Mobilae is gemaakt met het oog op comfort en gemakkelijke toegang. Het kleine formaat, het lichtgewicht materiaal, het ruime gevoel, en de mogelijkheid om de scootmobiel op te vouwen om in kleine ruimtes te plaatsen, alles is gebouwd om ervoor te zorgen dat u voordeel heeft aan het compacte formaat van de scootmobiel. Deze scootmobiel heeft misschien een lagere maximale snelheid en een lagere totale afstand in vergelijking met andere scootmobielproductlijnen, maar ze zijn voldoende als u de scootmobiel wilt gebruiken voor korte ritjes in uw buurt.

Wilt u met uw scootmobiel op reis? Dat kan met de Easy X3. De Easy X3 is een driewielige scootmobiel die gemakkelijk te demonteren is en klein genoeg is om in de kofferbak van een auto of andere kleine ruimte te passen. U kunt deze scootmobiel zelfs meenemen als vliegtuigbagage, de accu mag mee aan boord. Dit specifiek model heeft drie wielen, waardoor het eenvoudiger is om te draaien en door krappe ruimtes te rijden. Het kleine en slanke model laat u ook vrij bewegen op openbare plaatsen zoals supermarkten of winkelcentra. De maximale snelheid van deze scooter is 6 km/u, waardoor het een ideale en beheersbare keuze is voor het doen van boodschappen.

Kleuren

Additional details

sco-demo

Maak een proefrit en ontvang vrijblijvend advies

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb uitgebreid bij mijn huis kunnen testen en bepalen wat voor mij een prima optie was. En dat door een bijzonder prettige meneer met kennis van zaken.
Bram
Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.
Anneke Knol-Hummelen
advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

Gerelateerde producten

 • sco-foldable-easy-a-red
  Opvouwbare scootmobiel
  • Perfect voor korte ritten of gebruik binnenshuis
  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Eenvoudige stuurverstelling
  • sco-foldable-easy-flex-red
   Opvouwbare scootmobiel
   • Onze kleinste en meest draagbare scootmobiel
   • Kan in drie stappen worden opgevouwen
   • Perfect voor kleine uitstapjes
   • sco-foldable-adventure-turn-red
    Opvouwbare scootmobiel
    • USB-poort om uw telefoon op te laden
    • Beter manoeuvreerbaar
    • Maximale afstand van 21 km in één oplaadbeurt