Deluxe XLS

sco-fixed-deluxe-xls-black

Deluxe XLS

Description

Bent u een verkenner in hart en nieren en wilt u met uw scootmobiel over rotsachtig terrein rijden? De Deluxe Collection is precies dat. Deze productlijn is gemaakt met avonturiers en langeafstandsreizigers in gedachten. De Deluxe productlijn heeft dan ook grotere wielen met een goed profiel die het ruigste terrein aankunnen. Deze productlijn is ook ideaal als u een scootmobiel wilt die niet vaak opgeladen hoeft te worden en duurzaam is. De accu en motor van de Deluxe scootmobielen zijn gebouwd om lang mee te gaan, zodat u uw dag kunt doorbrengen zonder u zorgen te maken over het vinden van een oplaadstation. De body van de scootmobiel is ook duurzaam en sterk, wat bijdraagt aan deze eigenschappen.

Bent u op zoek naar een sterke scootmobiel die u door ruig en gevarieerd terrein kan brengen, zoals een bos en een zandstrand? De beste scootmobiel hiervoor is de Deluxe XLS. Geniet van lange ritten op de meest uiteenlopende terreinen met deze vierwielige scootmobiel. Rijd tot 40 km op één lading en met een snelheid tot 20 km/uur. Bovendien maakt de schokabsorberende vering uw rit comfortabeler door hobbels en oneffenheden in het wegdek te absorberen.

Kleuren

Additional details

sco-demo

Maak een proefrit en ontvang vrijblijvend advies

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb uitgebreid bij mijn huis kunnen testen en bepalen wat voor mij een prima optie was. En dat door een bijzonder prettige meneer met kennis van zaken.
Bram
Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.
Anneke Knol-Hummelen
advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

Gerelateerde producten

 • sco-fixed-deluxe-cx
  Vaste scootmobiel
  • Helder LED-dashboard
  • Verstelbare voetplaten
  • Afstand tot 37 km op één acculading
  • sco-fixed-deluxe-t7
   Vaste scootmobiel
   • Ergonomisch stuur
   • Voor- en achtervering
   • Comfortabele zitting voor mensen met rugklachten
   • sco-fixed-deluxe-ex
    Vaste scootmobiel
    • Topsnelheid tot 15 km/uur
    • Maximale afstand tot 54 km
    • Voor- en achtervering