Scootmobielen

Maak uw dagelijkse activiteiten weer bereikbaar

  1. Compleet aanbod
  2. Unieke garanties
  3. Snelle levertijd
500 Euro Korting Breed

Speciale actie voor scootmobielen

Bij de aanschaf van een scootmobiel uit de Comfortable, Deluxe of Grand Luxe serie krijgt u korting tot € 500. Bij de aanschaf van een scootmobiel uit de Easy of Adventure serie krijgt u korting tot € 250. Wilt u gebruik maken van deze actie of meer informatie verkrijgen over scootmobielen? Wij bieden u een vrijblijvend advies, gebaseerd op uw wensen, met gratis proefrit aan huis. Wij hopen u snel te mogen helpen! Bel naar 0800 565 0800 (gratis nummer) om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

*Geldig t/m 30 juni 2023 en niet in combinatie met andere acties of kortingen. Zie hier de actievoorwaarden.

Actie Opvouwbare Scootmobiel Cadeau

Blijf onafhankelijk met een scootmobiel

Een actieve en mobiele levensstijl wordt aangemoedigd voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Naarmate u ouder wordt, kan uw mobiliteit echter afnemen en op een gegeven moment zult u hulpmiddelen moeten gebruiken om u in uw dagelijks leven te helpen. Een scootmobiel kan voor u een heel handig hulpmiddel zijn om uw dagelijkse activiteiten bereikbaar te maken. Zo kunt u weer zelf boodschappen doen, op de koffie of een lange tocht door de natuur maken. 

Scootmobiel Modellen

Vergelijk de beste scootmobielen

Wij maken het u graag makkelijker! Bij Mobilae bieden wij u een overzichtelijke selectie van de beste scootmobielen voor ieder type gebruik (binnen, buiten, opvouwbaar, etc.) en in elke prijsklasse. Zo vindt u altijd een scootmobiel die past bij uw wensen! Maakt u binnenkort een proefrit bij u thuis of bij onze showroom?

Neem een kijkje in onze scootmobielen brochure en zie welke het beste bij u past!

Vind uw scootmobiel in 5 stappen met de keuzehulp

Waar wilt u de scootmobiel gebruiken?

Welke afstand wilt u rijden?

Hoe snel wilt u rijden?

Neemt u de scootmobiel mee in de auto?

We hebben meerdere scootmobielen gevonden. Waarmee kunnen wij u helpen?

Welke soorten scootmobielen zijn er?

Bekijk zelf de verschillen tussen de scootmobielen in onze selectie. 

Vaste Scootmobielen Icoon

Vaste scootmobielen

Deze vaste, niet opvouwbare, scootmobielen bieden u zorgeloos rijplezier.

Opvouwbare Scootmobielen Icoon

Opvouwbare modellen

Scootmobielen die u eenvoudig meeneemt in de auto. Zo bent u overal mobiel!

Speciale Scootmobielen Icoon

Speciale scootmobielen

Altijd droog rijden? Met z'n tweeën op een scootmobiel? Bekijk speciale scootmobielen.

Scootmobiel Opvouwbaar Adventure Sport Meest Gekozen

Meest gekozen: Adventure Sport

Net als de naam, is Adventure Sport de scootmobiel om u actief te houden. Met deze opvouwbare scootmobiel kunt u uw eigen plannen maken en uw leven zelfstandig leiden! Of u nu naar de supermarkt gaat, een afspraak bij de dokter maakt of bij een vriend op de koffie gaat.

De Adventure Sport rijdt met twee accu's. Met deze scootmobiel kunt u tot 8 km per uur rijden, een gemiddelde snelheid voor een scootmobiel. U kunt met deze scootmobiel tot 30 km rijden voordat u ze weer moet opladen. 

Deze scootmobiel is voorzien van LED-verlichting voor een beter zicht wanneer u in het donker rijdt. De scootmobiel is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw.

Wat kost een scootmobiel?

De prijs van een scootmobiel hangt af van verschillende factoren, zoals het type scootmobiel dat u kiest, de extra service, en of het om nieuwe of tweedehands scootmobielen gaat. Daarnaast bieden wij verschillende financieringsmogelijkheden of ondersteunen wij u bij een subsidieaanvraag. 

Wilt u alvast weten waar u aan toe bent? Klik op de button hieronder en vergelijk de prijs van verschillende scootmobielen.

Bekijk scootmobiel prijzen