Puur Collectie

wis-pure-collection

Puur Collectie

Description

Bent u iemand die graag snel en gemakkelijk wil douchen? Bent u ook op zoek naar een budgetversie van een veilige inloopdouche? Dan is de Puur Collectie de collectie voor u. Het is de perfecte betaalbare inloopdouche collectie met essentiële functies en optionele veiligheidsvoorzieningen.

De Puur Collectie is een standaard inloopdouchepakket met een witte achterwand. Deze collectie is ook uitgerust met een vierkante, kwartronde of rechthoekige douchevloer met een lengte van 80 tot 160 cm. Met een instap van 4 tot 9 cm kunt u vrij in en uit de douche lopen zonder uw been te hoog te moeten optillen.

Personaliseer de deur van uw Puur Collectie; met deur of helemaal geen deur. Een antislipvloer is ook standaard inbegrepen in deze collectie om te voorkomen dat mensen vallen tijdens het douchen. De glazen wand en deur van de Puur Collectie zijn gemaakt van veiligheidsglas van 6 mm dik. Daarom kunt u veiliger douchen.

Niet alleen het essentiële, er zijn ook verschillende opties om toe te voegen om uw comfort of veiligheid in Puur Collectie te verhogen. U kunt een optionele douchestoel en veiligheidshandgreep installeren, zodat u zittend kunt douchen en de veiligheidshandgreep kunt vasthouden om uw evenwicht te bewaren tijdens het douchen.

Als u kiest voor de Puur Collectie, kiest u niet alleen voor een veilige, budgetvriendelijke optie, maar ook voor een product met een korte levertijd. Ook de installatie duurt slechts één werkdag!

Snel geleverd binnen 3-6 weken

Additional details

wis-sanitnet-pure-2

Wij ontwerpen uw perfecte badkameroplossing

Onderdeel van onze service is dat we uw eigen badkamer digitaal kunnen ontwerpen in de exacte afmetingen om uw nieuwe doucheoplossing te laten zien. In dit 3D-model ziet u een voorbeeld van de Puur Collectie.

Wat onze klanten zeggen

5 out of 5 stars

De mannen hebben keurig gewerkt, alles keurig afgevoerd geen rommel achtergelaten, Hebben keurig werk geleverd volgens afspraak en meer.

J. Klein

5 out of 5 stars

Beide heren hebben bij mijn moeder een inloopdouche geplaatst erg tevreden netjes zelf de gang gestofzuigd en alles netjes opgeruimd. En dit alles in 1 dag top

Liesbeth Kwant

advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

De heer
Mevrouw
Achternaam
Telefoonnummer

Gerelateerde producten

 • wis-comfort-collection
  Inloopdouche
  • Wit mineraal-composiet douchevloer
  • Acryl achterwand in diverse kleuren
  • Veiligheidsglas 8-10 mm
  • wis-excellent-collection
   Inloopdouche
   • Douchevloer mineraal composiet
   • Achterwanden acryl, kunststof- of mineraalcomposiet
   • Regen- en/of douchecombinaties
   • wis-exclusive-collection
    Inloopdouche
    • Douchevloer mineraal composiet
    • Achterwanden acryl, kunststof- of mineraalcomposiet
    • Opdek of inbouw regendouchecombinaties