Mobilae klantervaring: Mevrouw Medendorp

Mevrouw Medendorp heeft onlangs haar oude bad laten vervangen door een veilige inloopdouche. Nu kan ze weer volop genieten van haar badkamer. Hieronder deelt ze haar ervaringen en redenen voor deze verandering.

Mevrouw Medendorp's Inloopdouche Ervaring

Speel video

Het verhaal van mevrouw Medendorp

Mevrouw Medendorp is een charmante dame die haar beste dagen beleeft in haar huis in Voorschoten waar zij al 29 jaar woont. Al enkele jaren vond ze haar bad een hindernis.

Beperkt in de badkamer

Enerzijds had ze moeite om telkens in en uit het bad te komen. Anderzijds nam de badkuip ook veel ruimte in beslag in haar kleine badkamer. Dit was bijzonder hinderlijk voor haar.

Vrienden en familie hadden regelmatig geopperd om haar bad te laten vervangen door een inloopdouche. Dat weigerde ze lange tijd omdat ze, zoals ze zichzelf noemt, eigenwijs is. Enkel de ervaring van een goede vriendin gaf haar het laatste zetje om de verandering aan te gaan.

Een ontspannend bad wordt een nachtmerrie

Op een zondagochtend nam haar vriendin een uitgebreid bad. Helaas lukte het haar niet om zelfstandig uit bad te komen. Noodgedwongen bleef ze in haar bad zitten met de hoop op hulp. Pas de volgende dag toen haar tuinman langs kwam, merkte hij een verdacht stil huis op en besefte dat er iets mis was. Hij waarschuwde de buren en mevrouw werd uit haar nare positie bevrijd.

Helaas is dit verhaal geen alleenstaand incident en heeft deze nog een goed einde gekregen... Toch hebben in Nederland elk jaar ruim 4.500 senioren een ongeval in de badkamer (veiligheid.nl).

Badkamer Advies

Kosteloos en vrijblijvend advies op maat

Elke badkamer is anders. En ieders wensen zijn anders. Daarom geven wij u graag een gratis persoonlijk advies bij u thuis met maattekening. Onze adviseur bespreekt uw wensen en zet de mogelijkheden op een rij. Dit persoonlijke advies is vrijblijvend, objectief, deskundig en 100% afgestemd op uw wensen en uw badkamer.

Maak nu een afspraak

"Dat moet mij niet overkomen"

Toen mevrouw Medendorp het verhaal van haar vriendin hoorde, wilde ze er voor zorgen dat haar niet hetzelfde zou overkomen. Zodoende ging ze op zoek naar een nieuwe inloopdouche en kwam ze bij Mobilae terecht. Ze maakte een afspraak voor een kosteloos advies om haar mogelijkheden te ontdekken.

Een adviseur van Mobilae kwam kort daarna bij haar thuis om meer te weten over haar wensen en behoeften. Met de eigenschappen van haar badkamer in gedachten gaf de adviseur haar direct concrete suggesties welke inloopdouche-oplossingen het meest geschikt zijn. Mevrouw Medendorp kreeg een goed beeld van de mogelijkheden. Vooral de 3D-visualisatie van haar badkamer met de nieuwe inloopdouche gaf haar een goede indruk hoe het ging worden.

Nadat mevrouw Medendorp haar ideale inloopdouche bestelde, heeft het Mobilae installatieteam haar oude bad eruit gehaald en de nieuwe inloopdouche geïnstalleerd. Alles in één dag. Mevrouw Medendorp herinnert het zich goed: “Ze hebben het ook keurig achtergelaten”.

Meer ruimte en vrijheid met de nieuwe inloopdouche

Mobilae Ervaringen Inloopdouche

Nu geniet ze elke dag van haar nieuwe inloopdouche. Waar mevrouw Medendorp vooral profijt van heeft is het gemak en de veiligheid, die de lage instap, antislipvloer en de handgreep haar bieden. Ze zegt: "Je loopt erin en je loopt eruit en je weet amper dat je onder de douche bent geweest". Ze heeft niet langer het gevoel dat douchen een hindernis is en is blij dat ze “geen capriolen meer” hoeft uit te halen voor haar dagelijkse badkamer-routine.

Mevrouw Medendorp heeft door de inloopdouche meer onafhankelijkheid en veiligheid gekregen. Ze kan blijven wonen in het huis dat al 29 jaar haar thuis is. Hoewel het voor haar geen gemakkelijke stap was om te nemen, zou ze deze niet meer willen missen: "Ik douche en ben zo klaar dus dat is luxe voor mij".

Over haar ervaring met Mobilae zegt ze: "Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaring gehad. Iedereen die ik heb ontmoet van Mobilae was aardig en heel plezierig om mee te werken".

Wat vinden anderen van Mobilae?

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Daarom vragen wij onze klanten actief hoe hun ervaring met ons was. Zo kunnen wij onze diensten continu verbeteren.

Plannen en installaties conform… Plannen en installaties conform afspraken, alles op tijd, installatie in een dag. Na de installatie alles weer schoon achtergelaten, telefonische evaluatie door Mobilae en fysieke controle een week later. Samenvattend excellente plaatsing van de nieuwe douche.
E. Franzek Trustpilot
Advies bij aankoop had beter gekund Wegens privé omstandigheden met spoed moeten besluiten om een inloopdouche te installeren. Aan de gesprekken over aankoop en bestelling heb ik een ongemakkelijk gevoel over gehouden. Toch door mobilae laten installeren. De installatie is ruim voor de geplande datum uitgevoerd en het resultaat mag er zijn, hiervoor alle lof.
N. van de Winkel Trustpilot

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Veilige badkamer voor senioren

In ons artikel over de voordelen van een veilige badkamer vindt u een overzicht van de verschillende manieren om de badkamer veilig en comfortabel te maken voor senioren.

Inloopdouches

Mobilae biedt een ruime keuze aan veilige inloopdouches. Wilt u weten hoe ze eruit zien en welke speciale kenmerken ze hebben? Ons assortiment biedt een overzicht.

Badkamer brochure

Alles wat u wilt weten over onze badkamer oplossingen vindt u in onze badkamer brochure. Naast onze modellen vindt u hier ook informatie over onze service- en financieringsmogelijkheden.