Deluxe XL

sco-fixed-deluxe-xl-red

Deluxe XL

Description

Bent u een verkenner in hart en nieren en wilt u met uw scootmobiel over rotsachtig terrein rijden? De Deluxe Collection is precies dat. Deze productlijn is gemaakt met avonturiers en langeafstandsreizigers in gedachten. De Deluxe productlijn heeft dan ook grotere wielen met een goed profiel die het ruigste terrein aankunnen. Deze productlijn is ook ideaal als u een scootmobiel wilt die niet vaak opgeladen hoeft te worden en duurzaam is. De accu en motor van de Deluxe scootmobielen zijn gebouwd om lang mee te gaan, zodat u uw dag kunt doorbrengen zonder u zorgen te maken over het vinden van een oplaadstation. De body van de scootmobiel is ook duurzaam en sterk, wat bijdraagt aan deze eigenschappen.

Wilt u een scootmobiel die ruw terrein aankan, zoals een bos of een zandstrand? Het kan allemaal met de Deluxe XL. Dankzij het sterke profiel met vier wielen kunt u lange tochten maken (tot 36-48 km) met een snelheid tot 15 km/u. Op elk terrein en ervaart u een evenwichtige rit. Wanneer u over hobbels of oneffenheden rijdt, houdt de schokabsorberende vering u comfortabel.

Kleuren

Additional details

sco-demo

Maak een proefrit en ontvang vrijblijvend advies

Onze service houdt in dat wij u kosteloos en vrijblijvend advies kunnen geven. Dit kan telefonisch, bij u thuis of in de showroom. Kiest u voor een demo aan huis, dan komt onze deskundige adviseur bij u thuis met enkele scootmobielen zodat u een proefrit kunt maken. Op deze manier leert u uw scootmobiel te besturen op het comfort van de straat bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor een afspraak in onze showroom. Hierdoor kunt u zien welke scootmobielen er zijn en welke bij uw wensen past. U kunt tevens een proefrit maken op onze ruime parkeerplaats.

Wat onze klanten zeggen

5 out of 5 stars

Ik heb uitgebreid bij mijn huis kunnen testen en bepalen wat voor mij een prima optie was. En dat door een bijzonder prettige meneer met kennis van zaken.

Bram

5 out of 5 stars

Geweldig ,rustig geholpen. Aardige medewerkers. Je wordt heel goed voorgelicht, in alle rust. Afspraken worden keurig nagekomen. Niets word je opgedrongen, ze luisteren goed naar wat je wilt. uitstekende ervaring, een aanrader voor mensen die een scootmobiel willen kopen.

Anneke Knol-Hummelen

advisor

Heeft u vragen?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Maak gebruik van onze handige terugbel service. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Ja, bel mij terug

De heer
Mevrouw
Achternaam
Telefoonnummer

Gerelateerde producten

 • sco-fixed-deluxe-xls-black
  Vaste scootmobiel
  • Snelheid tot 20 km/uur
  • Schokabsorberende vering
  • Vier grote wielen met profiel voor alle terreinen
  • sco-fixed-deluxe-cx
   Vaste scootmobiel
   • Helder LED-dashboard
   • Verstelbare voetplaten
   • Afstand tot 37 km op één acculading
   • sco-fixed-deluxe-l-most-chosen
    Vaste scootmobiel
    • Sportief uitziende scooter
    • Topsnelheid van 15 km/u
    • Grote wielen voor betere navigatie